من رفتم پیش خانم دکتر جباری به شدت مهربونه و کلا استرس ادم از دندونپزشکی میریزه و از کارشون نگم براتون توی سایتشون داستان بیماران و نوشته خیلی قشنگه بخونیدش حتما
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خودم و همسرم زیر نظر دکتر حسین برجیان هستیم و سالهاست برای معاینه و ترمیم دندانهایمان اصفهان می آییم و از کارشان مطمئن هستیم.برخوردشان هم خیلی عالی هست
سلام دوستان، من یک دکتر دندانپزشک خیلی خوب میشناسم. دکتر ندا هادی هم زیبایی و هم برای کودکان کار میکنه. به کارش خیلی وارده و خیلی هم خوش اخلاقه. دکتر خودمه و به همه معرفیش کردم. مادر و خواهرم هم برای بلیچینگ و کامپوزیت دندان بهش مراجعه کردن و واقعا راضی بودن
میتونید ببریدشون پیش خانم دکتر هلن جوانمرد به ادرس سعادت اباد بلوار پاکنژاد میتونید تشریف ببرید من پسرمو بردم وخیلی از ایشون راضیم.بسیار در کارشون حرفه ای هستند کیفیت کارشون واقعا عالیه بچه اصلا اذیت نمیشه .