2789

دکتر فدرا یوسف پور متخصص دندانپزشکی کودکان ، فارغ التحصيل  دندانپزشكى عمومى و تخصصى دندانپزشكى كودكان ، داراى بورد تخصصى ناسيونال ،داراى ١٣ سال سابقه كار صرفا در زمينه دندانپزشكى كودكان و ارتودونسى پيشگيرى هست ،دکتر فدرا یوسف پور با داشتن سال ها تجربه در دندانپزشکی کودکان و نوجوانان میتواند درمانگر مناسبی برای کودکان شما باشه. 

تلفن : 34497920 - 026

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سلام دوستان، من یک دکتر دندانپزشک خیلی خوب میشناسم. دکتر ندا هادی   هم زیبایی و هم برای کودکان کار میکنه. به کارش خیلی وارده و خیلی هم خوش اخلاقه. دکتر خودمه و به همه معرفیش کردم. مادر و خواهرم هم برای بلیچینگ و کامپوزیت دندان بهش مراجعه کردن و واقعا راضی بودن    

تو اصفهان دندونپزشک خوب نمیشناسم 

من خودم تهرانم اینجا دندونپزشک خیلی خوب زیاد سراغ دارم 

یکیشون دکتر امیر مقدادی هستش تو پاسداران . خودم همیشه میرم پیش ایشون کارای دندونپزشکی مو انجام میدم

توی تهران اره

میتونید ببریدشون پیش خانم دکتر هلن جوانمرد به ادرس سعادت اباد بلوار پاکنژاد میتونید تشریف ببرید من پسرمو بردم وخیلی از ایشون راضیم.بسیار در کارشون حرفه ای هستند کیفیت کارشون واقعا عالیه بچه اصلا اذیت نمیشه .