2777
2789
عنوان

نی نی یار پنج

| مشاهده متن کامل بحث + 280 بازدید | 50 پست
عجله دارین؟ اگر ندارین فردا صبح میخونم  خیلی سایت شلوغه

سلام.عجله نداشتم ولی چند روزه فرستادم براتون پیاممو ولی ظاهرا نخوندین .خواننده خاموش اونکاربریمه

.مودبانه نظر میدم کسی هم‌بی ادبی کنه یا ببینم جواب بقیه رو بد میده بهش میگم چقدر مودبه و میرم دیگه جواباشو‌از اعلاناتم پاک میکنم خودتو‌خسته نکن دوست مودب جواب بدی

سلام.تو‌خصوصی پیاماممو نخوندین با کاربری خواننده خاموش فرستادم.ولی الان از چیز دیگه ناراحتم.ببخشید نی نی یارا باید عادلانه رفتار کنن.ولی همه میدونن نی نی یار شبتون واقعا بدون بررسی درست یا تذکر میده فوری یا تعلیق میکنه.از خودش که ترسیدم.من واقعا انقد بی ادبی تو‌سایت زیاد شده و برخوردا ناعادلانه که خودم تند شدم کمی.با خرافات که اصلا برخورد نمیکنید میگید زمانی تذکر میدیم که شماره رمال بدن.واقعا زشت نیست انقد خرافات و چرت و پرت تو این سایت.چون برخورد نمیکنید منم مسخرشون میکنم نه فحش دادم نه بی ادبی.تو تاپیکش تگتون میکنم‌با اون کاربربم.طرف میگه همزادتون براتون پیشگویی کرده خدایی خندتون نمیگیره از این حجم خزعبلات تازه دین و‌قرانو رو هم برا توحیه این چیزا وارد کردن.بهم‌میگه استارترش تو‌جوش نزن.پماد میدم بزنی اونجات که میسوزه.من‌گفتم بده همزادت بزنه.جالبه سریع خانم شب به من تذکر داده توهین نکنید.ولی اون خانم همچنان خودش و تاپیک پر از خرافاتش هست.به من میگه جوابت هست خوب من جواب اونو‌دادم.مهم نیست تذکر داده  به من ولی اگر تذکره اون توهین کرد اول چرا به اون تذکر نمیدن.خیلیا ازشون ناراضین به خاطر این رفتار ناعادلانشون.

.مودبانه نظر میدم کسی هم‌بی ادبی کنه یا ببینم جواب بقیه رو بد میده بهش میگم چقدر مودبه و میرم دیگه جواباشو‌از اعلاناتم پاک میکنم خودتو‌خسته نکن دوست مودب جواب بدی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نی نی یار الان دیدم کسی منو‌لایک کرده رفتم میبینم یکی از همین قماش میگه تو سوره جن گفته فلان کارو‌کنی همزادو‌میبینی بعد میگه معلوم شد دین نداری.یعنی من کافرم.یعنی این حد توهین به منو‌این نی نی یار شب ندید فقط برید ببینید دوبار فقط بابت جواب من در بی ادبی اون‌خانم تذکر داده د ‌‌‌‌‌‌یه کامنتو ریپلای کردن تذکر دادن

https://www.ninisite.com/discussion/topic/9662445/کسی-هست-همزاد-داشته-باشه-بتونه-از-آینده-بگه

لینک تاپیکو‌فرستادم‌براتون.

شما فقط جوابای استارتر رو‌ببینید و کاربر lightworker.گفتم واقعا انقد تو‌سایت انواع اقسام خرافات زیاد شده.رسما انگار تو محفل جادوگرا هستیم.من بهشون توهین کردم.؟