2777
2789
عنوان

نی نی یار پنج

| مشاهده متن کامل بحث + 280 بازدید | 50 پست
من قطع نکردم سیاسی یک ماه تعلیق میشه  چند روز دیگه تماس با ما بگین باز میکنن

و البته اون‌کاربری که من جوابشو دادم تو‌تاپیکای زیادی دیدم داره میتارزونه برا خودش.اگر حرف سیاسی نباید زده بشه برا قشر خاصی نیست کلا نباید زده بشه حالا اونا چون در خطن مثلا قرار نیست سایت رو بکنن وسیله ای در خدمتشون.حق بدید اینکه همه‌جا اونا زور دستشونه حرف حرفشونه ما هم باید تسلیم‌بشیم درد داره.و درست میگید فکر کنم نی نی یار سه قطع کردن.

.مودبانه نظر میدم کسی هم‌بی ادبی کنه یا ببینم جواب بقیه رو بد میده بهش میگم چقدر مودبه و میرم دیگه جواباشو‌از اعلاناتم پاک میکنم خودتو‌خسته نکن دوست مودب جواب بدی
و البته اون‌کاربری که من جوابشو دادم تو‌تاپیکای زیادی دیدم داره میتارزونه برا خودش.اگر حرف سیاسی نبا ...

عزیزم حرف سیاسی و مذهبی خلاف قوانین کشور ممنوع هست ولی دفاع و موافق مشکلی نداره ولی با لحن بد و توهین مخالفم

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاربری اولتون هم که پستش خیلی ممنوع بوده نمیتونم اینجا بذارم اگر تاپیکهای منو ده تا از اخر بخونین مت ...

من تاپیک اولمو یادمه چی بود سیاسی بود درسته ولی من اصلا فحش و‌توهین نمیکنم تو اخلاقم‌نیست حرف حقو زدم و‌به نظرم یه جوری در لفافه میگفتم اینجوری نگید که قابل گفتن نیست خودمم‌شک میکنم‌که فحشی چیزی دادم

.مودبانه نظر میدم کسی هم‌بی ادبی کنه یا ببینم جواب بقیه رو بد میده بهش میگم چقدر مودبه و میرم دیگه جواباشو‌از اعلاناتم پاک میکنم خودتو‌خسته نکن دوست مودب جواب بدی
عزیزم حرف سیاسی و مذهبی خلاف قوانین کشور ممنوع هست ولی دفاع و موافق مشکلی نداره ولی با لحن بد و توهی ...

من توهین نکردم که.من دقیق یادمه جواب کیو‌دادم گفتم ایشون‌کلا سایتو‌در جهت هدف شخصیش در دست داشت.الانم‌یکماه هست دیگه تعلیق شدم 

من تاپیک اولمو یادمه چی بود سیاسی بود درسته ولی من اصلا فحش و‌توهین نمیکنم تو اخلاقم‌نیست حرف حقو زد ...

نه فحش که نبود سیاسی بود دیگه نمیشه اینجا گفت صفحه فیلتِر میشه

مراقب پستهایی که میذارید باشین اینجا اینستا نیست اینجا سایت ایرانی و تحت نظر مستقیم فتا اداره میشه هر چیزی رو نباید بگین تو سایت

نه فحش که نبود سیاسی بود دیگه نمیشه اینجا گفت صفحه فیلتِر میشه مراقب پستهایی که میذارید باشین اینجا ...

ممنون بابت‌جوبگویتون.ولی خواهش میکنم‌کاربری اولمو‌برگردونید.واقعا فکر نمیکردم‌برام‌مهم‌باشه.

نه فحش که نبود سیاسی بود دیگه نمیشه اینجا گفت صفحه فیلتِر میشه مراقب پستهایی که میذارید باشین اینجا ...

اگر کمی هم به رفتار و‌حرفای اونایی که سایت و دنیا رو ملک شخصیشون میدونن بیشتر دقت کنید من ممنون میشم به شخصه.به اندازه کافی بی عدالتی هست.اگر قراره رعایت بشه برا هر دو طرفه نه تریبونی برا یه عده

ولی اینجا کاربر هست همه جور اهانتی میکنه همچنان هستش

بله من کفتم یه کاربر بهم باور کنید ده خط فقط فحش داد و‌توهین کردگزارش زدم بعدم‌اسکرین‌گرفتم به نی نی یار گفتم گفت تذکر میدیم‌من درک‌نمیکنم چرا یه تذکر مسلما این کاربر داره جولان میده و‌فحش میده و میگذرن چون سیاسی نیست .حالا من چی بهش گفته بودم فقط این ایموجی😐

به ترتیب پاسخ میدن

سلام من باز برا کاربری اولم خواننده خاموش سوال کردم از تماس با ما دو‌هفته گذشته باز جواب ندادن.یعنی انقد تو‌نوبت که جواب منو‌به یکی از پیامام دو‌دو‌ماه بیشتره ندن

سلام چی بود کاربریتون؟

سلام .میتونم خصوصی باهاتون صحبت کنم.نمیدونم همون نی نی یار قبلی هستید یا نه.ولی من تو لیست دوستام دارمتون‌.اگر ممکنه من باهاتون صحبت کنم.اگر میشد اینجا میگفتم.شاید برا بعضیا مهم‌نباشه ولی من برام مهمه

سلام .میتونم خصوصی باهاتون صحبت کنم.نمیدونم همون نی نی یار قبلی هستید یا نه.ولی من تو لیست دوستام دا ...

همون قبلی هستم بله بفرمایید

همون قبلی هستم بله بفرمایید

با اونیکی کاربریم خصوصی باهاتون صحبت میکنم