من قطع نکردم سیاسی یک ماه تعلیق میشه چند روز دیگه تماس با ما بگین باز میکنن
و البته اونکاربری که من جوابشو دادم توتاپیکای زیادی دیدم داره میتارزونه برا خودش.اگر حرف سیاسی نباید زده بشه برا قشر خاصی نیست کلا نباید زده بشه حالا اونا چون در خطن مثلا قرار نیست سایت رو بکنن وسیله ای در خدمتشون.حق بدید اینکه همهجا اونا زور دستشونه حرف حرفشونه ما هم باید تسلیمبشیم درد داره.و درست میگید فکر کنم نی نی یار سه قطع کردن.
.مودبانه نظر میدم کسی همبی ادبی کنه یا ببینم جواب بقیه رو بد میده بهش میگم چقدر مودبه و میرم دیگه جواباشواز اعلاناتم پاک میکنم خودتوخسته نکن دوست مودب جواب بدی
کاربری اولتون هم که پستش خیلی ممنوع بوده نمیتونم اینجا بذارم اگر تاپیکهای منو ده تا از اخر بخونین مت ...
من تاپیک اولمو یادمه چی بود سیاسی بود درسته ولی من اصلا فحش وتوهین نمیکنم تو اخلاقمنیست حرف حقو زدم وبه نظرم یه جوری در لفافه میگفتم اینجوری نگید که قابل گفتن نیست خودممشک میکنمکه فحشی چیزی دادم
.مودبانه نظر میدم کسی همبی ادبی کنه یا ببینم جواب بقیه رو بد میده بهش میگم چقدر مودبه و میرم دیگه جواباشواز اعلاناتم پاک میکنم خودتوخسته نکن دوست مودب جواب بدی
نه فحش که نبود سیاسی بود دیگه نمیشه اینجا گفت صفحه فیلتِر میشه مراقب پستهایی که میذارید باشین اینجا ...
اگر کمی هم به رفتار وحرفای اونایی که سایت و دنیا رو ملک شخصیشون میدونن بیشتر دقت کنید من ممنون میشم به شخصه.به اندازه کافی بی عدالتی هست.اگر قراره رعایت بشه برا هر دو طرفه نه تریبونی برا یه عده
ولی اینجا کاربر هست همه جور اهانتی میکنه همچنان هستش
بله من کفتم یه کاربر بهم باور کنید ده خط فقط فحش داد وتوهین کردگزارش زدم بعدماسکرینگرفتم به نی نی یار گفتم گفت تذکر میدیممن درکنمیکنم چرا یه تذکر مسلما این کاربر داره جولان میده وفحش میده و میگذرن چون سیاسی نیست .حالا من چی بهش گفته بودم فقط این ایموجی😐
سلام من باز برا کاربری اولم خواننده خاموش سوال کردم از تماس با ما دوهفته گذشته باز جواب ندادن.یعنی انقد تونوبت که جواب منوبه یکی از پیامام دودوماه بیشتره ندن
سلام .میتونم خصوصی باهاتون صحبت کنم.نمیدونم همون نی نی یار قبلی هستید یا نه.ولی من تو لیست دوستام دارمتون.اگر ممکنه من باهاتون صحبت کنم.اگر میشد اینجا میگفتم.شاید برا بعضیا مهمنباشه ولی من برام مهمه