برا هر دوتا کاربری تعلیق شده پیام دادم تماس با ما .تو اینستا همالبته دایرکت گفتمهیچکدومجواب ندا ...
اینستا جواب مشکلات کاربری نمیدن تلگرام .و تماس با ما فقط
برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت
برای منم تعلیق کردن. در صورتی که هزاران نفر توی اون تاپیک بودن. بدون تذکر. این همه سال توی این سایت ...
من توتاپیک نونباگت خیلی هم با ملاحضه نظر دادم.ولی خوب گفتن نباید نظر بدید.توکاربری دومم برا یه استارتر این ایموجی😐گذاشتمباورت نمیشه ده خط فحش داد بهم وتوهینکرد فقط گفتن تذکر میدیم.هر چی فکر میکنم من هر کاری هم کردم باید تذکر میدادن یا نه نه اینکه کاربری دومم تعلیق بشه.خیلی برام سوالخ
.مودبانه نظر میدم کسی همبی ادبی کنه یا ببینم جواب بقیه رو بد میده بهش میگم چقدر مودبه و میرم دیگه جواباشواز اعلاناتم پاک میکنم خودتوخسته نکن دوست مودب جواب بدی
هاوا دو به خاطر این پست تعلیق شده حتما تو تاپیکهایی که ممنوعه شرکت کردین همین شماهایی هستید فقط ...
خوب الان اینهمه اینقشر توهین میکنن جواب منمانقد براشون سخت اومده در حد تعلیق.یهتذکر میدادین.من نگاه کنید یکی بهمده خط فحش داد حتی تذکر ندادین.گفتیدمیدم ولی نه.این انصاف نیست.خوب حالا کاربری اولم بعد سه هفته چرا رفع تعلیق نشده
.مودبانه نظر میدم کسی همبی ادبی کنه یا ببینم جواب بقیه رو بد میده بهش میگم چقدر مودبه و میرم دیگه جواباشواز اعلاناتم پاک میکنم خودتوخسته نکن دوست مودب جواب بدی
کاربری اولتون هم که پستش خیلی ممنوع بوده نمیتونم اینجا بذارم اگر تاپیکهای منو ده تا از اخر بخونین مت ...
شکا یه مقدار به توعینایی که این قشر به همه میکنن نگاه گنید.من خودم ادم معتقدیم ولی ظلم وزور برام سنگینه.تواین تاپیکا سعی میکنم نرم.ولی این کاربر به همه داشت میپرید زور میگفت .