2777
2789
عنوان

نی نی یار پنج

| مشاهده متن کامل بحث + 280 بازدید | 50 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به ترتیب پاسخ میدن

بهم کفتن نی نی یار پنج میتونن بگن دلیل قطع کاربریم چیه.اولیو‌میدونم البته دونی خیلی برام‌سواله

.مودبانه نظر میدم کسی هم‌بی ادبی کنه یا ببینم جواب بقیه رو بد میده بهش میگم چقدر مودبه و میرم دیگه جواباشو‌از اعلاناتم پاک میکنم خودتو‌خسته نکن دوست مودب جواب بدی
برا هر دو‌تا کاربری تعلیق شده پیام دادم تماس با ما .تو اینستا هم‌البته دایرکت گفتم‌هیچ‌کدوم‌جواب ندا ...

اینستا جواب مشکلات کاربری نمیدن تلگرام .و تماس با ما فقط

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

اینستا جواب مشکلات کاربری نمیدن تلگرام .و تماس با ما فقط

چون تو‌کامنتاشون دیدم جواب دادن منم پرسیدم.ولی تماس با ما بعد یکماه جواب نداد.فکر نمیکنم انقد دیگه زمان بخواد

.مودبانه نظر میدم کسی هم‌بی ادبی کنه یا ببینم جواب بقیه رو بد میده بهش میگم چقدر مودبه و میرم دیگه جواباشو‌از اعلاناتم پاک میکنم خودتو‌خسته نکن دوست مودب جواب بدی

نی_نی_یار_پنج@

برای منم تعلیق کردن. در صورتی که هزاران نفر توی اون تاپیک بودن. بدون تذکر. این همه سال توی این سایت ...

من تو‌تاپیک نون‌باگت خیلی هم با ملاحضه نظر دادم.ولی خوب گفتن نباید نظر بدید.تو‌کاربری دومم برا یه استارتر این ایموجی😐گذاشتم‌باورت نمیشه ده خط فحش داد بهم و‌توهین‌کرد فقط گفتن تذکر میدیم.هر چی فکر میکنم من هر کاری هم کردم باید تذکر میدادن یا نه  نه اینکه کاربری دومم تعلیق بشه.خیلی برام سوالخ

نه عزیزم از هفت صبح تا پنج بعد از ظهر نی نی یار 3 هستن از پنج عصر تا یازده شب نی نی یار پنج  ...

ممنون بابت توضیح کاملتون

سلام چی بود کاربریتون؟

کاربری اولم خواننده خاموش مهر نود پنج عصویتمه

کاربری دومم هاوا ۱هست یا ۲نقد زود قطع کردن اسمم دقیق یادم نیست برام سواله دلیلش کاربری دومم دو‌هفته پیش عضو شدم‌کلا سه چهار روز نفس کشیدم

کاربری اولم خواننده خاموش مهر نود پنج عصویتمه کاربری دومم هاوا ۱هست یا ۲نقد زود قطع کردن اسمم دقیق ...

هاوا دو به خاطر این پست تعلیق شده حتما تو تاپیکهایی که ممنوعه شرکت کردین

همین شماهایی هستید فقط دنبال تفرقه. ‌‌‌‌‌‌‌‌جدایی افکنی هستید.الان موضوع تاپیکو‌خوندی.یا دنبال تریبون بیشتر هستی.دنیا به کامتونه که دیگه چتونه

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

کاربری اولم خواننده خاموش مهر نود پنج عصویتمه کاربری دومم هاوا ۱هست یا ۲نقد زود قطع کردن اسمم دقیق ...

کاربری اولتون هم که پستش خیلی ممنوع بوده نمیتونم اینجا بذارم اگر تاپیکهای منو ده تا از اخر بخونین متوجه میشین چرا بسته شده

هاوا دو به خاطر این پست تعلیق شده حتما تو تاپیکهایی که ممنوعه شرکت کردین همین شماهایی هستید فقط ...

خوب الان اینهمه این‌قشر توهین میکنن جواب منم‌انقد براشون سخت اومده در حد تعلیق.یه‌تذکر میدادین.من نگاه کنید یکی بهم‌ده خط فحش داد حتی تذکر ندادین.گفتید‌میدم ولی نه.این انصاف نیست.خوب حالا کاربری اولم بعد سه هفته چرا رفع تعلیق نشده

خوب الان اینهمه این‌قشر توهین میکنن جواب منم‌انقد براشون سخت اومده در حد تعلیق.یه‌تذکر میدادین.من نگ ...

من قطع نکردم

سیاسی یک ماه تعلیق میشه  چند روز دیگه تماس با ما بگین باز میکنن

کاربری اولتون هم که پستش خیلی ممنوع بوده نمیتونم اینجا بذارم اگر تاپیکهای منو ده تا از اخر بخونین مت ...

شکا یه مقدار به توعینایی که این قشر به همه میکنن نگاه گنید.من خودم ادم معتقدیم ولی ظلم و‌زور برام سنگینه.تو‌این تاپیکا سعی میکنم نرم.ولی این کاربر به همه داشت میپرید زور میگفت .