2821
2789
عنوان

کمر درد

850 بازدید | 5 پست

سلام بچه ها. کسی مشکل کمر درد و گرفتگی داره؟من یکسال این مشکل دارم که ام آر آی انجام دادم و گفتن نیازی به عمل نیست. فقط باید همه جوره رعایت کنی. الان چند وقت از گردنم سمت چپ تا وسط کمرم، کنار مهره. حالت خطی گرفتگی داره و درد میکنه. یه دکتر دیگه م رفتم گفتن درمانی نداره. شما راهنمایی میکنید 😢

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

ببین من شوهرم چند روز بود کمرش درد میکرد چون دیسک کمر داشت براش چرم گیاه گرفتم با تخم مرغ دو سه شب ز ...

چرم گیاه از کجا باید بگیرم؟ با روغن سیاهدانه و چیزای دیگه چرب کردم ولی فایده نداره 

ببین من شوهرم چند روز بود کمرش درد میکرد چون دیسک کمر داشت براش چرم گیاه گرفتم با تخم مرغ دو سه شب ز ...

زردچوبه هم حتما بزن چون درد رو میکشه

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    
2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز