2821
2789
عنوان

نظر بدین

84 بازدید | 17 پست

اگر ی دختر بخاد چادری شه و مادرش بگه بهونه بیاره و بگه نمیشه مادره دختر چادری نیس مانتویی بعد دختره میخاد چادری شه مادرش میگه تو منو بد میکنی من چادری نبودم مردم میگن دخترش چادری شده 😐

دختره هم میگه من ب حرف مردم چادر سر نمیکنم 

حالا شما بگین واقعا اگر دختره چادر سر کنه خدایی نکرده مادرش بد میشه جلو فک و فامیل؟😐🥲

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

از نظر من نه عزیزم با روی خوش و بدون عصبانیت علت تصمیمات رو برای مادرت توضیح بده و راضیشون کن امیدوا ...

توضیح دادم همه چیز رو گفتم ولی میگن نمیشه چون من چادری نبودم چون مردم حرف میزنن 🥲💔

اخه ببینین مادره دختره خیلی حرف دیگران روش تاثیر داره میگه که از حرف فک و فامیل میترسه 🥲💔

اخه کسی چیزی نمیتونه بگه که بد باشه ببخشید خلاف شرع که نکرده دخترش بخوان بد بگن 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
بگن دختره چادر سر میکنه مادره نمیکنه 🥲 

بگن مگه چیه😐

امضای منم بخون

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
توضیح دادم همه چیز رو گفتم ولی میگن نمیشه چون من چادری نبودم چون مردم حرف میزنن 🥲💔

میتونی کم کم شروع کنی حجاب رو رعایت کردن اینطوری دیگه یکدفعه ای هم تغییرت به نظر نمیاد مثلا اول نذار موهات معلوم بشه سبک پوشش رو عوض کن بعدم دیگه کم کم چادر رو وارد ماجرا کن ایشالا درست میشه از خود خدا بخواه حالا که دلت همچین چیز قشنگی رو خواسته توی بقیه راه هم کمکت کنه که حتما می‌کنه 

بگن مگه چیه😐 امضای منم بخون

نمد من ک نه ولی مامانم از حرف و حدیث میترسه یعنی همون بدش میاد 💔🗿من چ کنم با دل و جون میخام چادری شم و نمیزارن چون حرف مردم مهمه 🥲💔

نمد من ک نه ولی مامانم از حرف و حدیث میترسه یعنی همون بدش میاد 💔🗿من چ کنم با دل و جون میخام چادری ...

سرت کن بی خیال حرف مردم منم سرم کردم کلی حرف شنیدم از اطرافیان ولی

والا نمیتونم درک کنم مگه مامانت همیشه مانتویی نبوده خب چرا باید واسش حرف در بیارن کسی باور کن حرف در نمیاره این ها فقط افکار اشتباه مادرته

سرت کن بی خیال حرف مردم منم سرم کردم کلی حرف شنیدم از اطرافیان ولی والا نمیتونم درک کنم مگه مامانت ...

منه دختر باید قربانی حرف و حدیث مردم شم باید قربانی افکار اشتباه مادرم شم؟ خیلی دلم گرفته از این جماعت خیلی 🥲چطوری سر کنم وقتی نمیزارن؟ 

منه دختر باید قربانی حرف و حدیث مردم شم باید قربانی افکار اشتباه مادرم شم؟ خیلی دلم گرفته از این جما ...

بابای منم میگفت نمیذاره 😄 ولی سر کردم گفت من با چادر جایی نمیبرمت گفتم نبر 😄 منم نمیام خلاصه کوتاه اومد کم کم😂