2777
2789
عنوان

یه کمکی کنین

106 بازدید | 29 پست

بچا من یه چن وقته حدود دو هفته سیگار میکشم اکثر وقتا ک ناراحتم  استرس دارم یکی دو نخ میکشم  اکثرن قبل امتحانات پشت مدرسمون یه فضا خالی داره اونجا چند وقته احساس میکنم معلمام از بوش متوجه شدن کم کم مشاورمون و مدیر یه ذره پیگیرن مثلا هی میخان خودشون بهم بچسبونن بدونن کجا میرم و اینا حالا نمیدونم چ بکنم ۱۴ سالمه

نکش دختر🤦🏻‍♀️

لطفا برای شادی روح داداشم فاتحه بخونید ممنون😔💔 💚🌱وقتی فهمیدم آدم ها فقط بر اساس سطح درک خودشون همه چیز رو می‌بینن از توضیح دادن براشون دست کشیدم🙃 یه آدمایی پشت بند یه اتفاق تلخ برق چشمهاشون برای همیشه خاموش میشه.مثل از دست دادن یه عزیز یا جداشدن شدن از کسی که عمیقا دوستش داشتن. دیگه هیچوقت از ته دل نمیخندن.قشنگ میشه دید تو چهرشون که چشماشون برق نداره‌...این اتفاق از زندگیتون دور... برگرفته از امضای کاربر مبارک۱۳۷۸

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

کمک میخوای ک‌ چطوری بپیچونی یا کمک‌میخوای ک‌نکشی

دروغ ممکن است دنیا را دور بزند و به‌جای اولش برگردد ؛ اما‌در همین مدت، حقیقت هنوز دارد بند کفش های خود را میبندد تا حرکت کند !            «مارک تواین»

وای وای توی این سن و معتاد به سیگاررر

توی اطرافیانت ک خیلی بهت نزدیک کسی سیگار میکشه؟

میتونم کمکت کنم و باهات مواقعی ک ناراحتی و اینا حرف بزنم ک سمت سیگار و اینا نری🥲🤦🏻‍♀️

پریدن از قفس که بال و پر نمی خواهد! عشق است بال پریدن ، همان که من دارممم🌈🤍
بپیچونم

اینو بلد نیستم

اون‌یکیو خواستی هستم‌خدمتت

دروغ ممکن است دنیا را دور بزند و به‌جای اولش برگردد ؛ اما‌در همین مدت، حقیقت هنوز دارد بند کفش های خود را میبندد تا حرکت کند !            «مارک تواین»
نمیتونم بقران انگار وابسته شدم

نگو خوشگلم اينجوري

يه كش بنداز دور دستت تا هوس كردي كشو محكم بكش بخوره به دستت دردت بياد شده چند بار بكن اين كار به مغزت الارم ميده كه هوس سيگار يني درد خودش كم كم بيخيالش ميشه

خدایا همه شاد باشن، از صدقه شادی اونا منم شاد باشم♥️
وای وای توی این سن و معتاد به سیگاررر توی اطرافیانت ک خیلی بهت نزدیک کسی سیگار میکشه؟ میتونم کمکت ...

هیچکس نمیکشه حتی مامانم خیلی حساسه هیچکس نکشه اصلن بابام سمت سیگار نمیتونه بره اثرات تیزهوشانه و خانواده و اینا استرس کلا رفیقام حالم از همشون بهم میخوره

واقعا دلم میخواد بدونم دهه ۸۰ چشونه!

به فکر هییییچی نیستن 

عزیزم سیگار چیه آخه...بخدا خجالت داره...لطافتتو حفظ کن...خودت وفتی دختری میبینی حالا هر سنی باشه که داره سیگار میکشه خجالت نمیکشی!؟نمیبینی چقدر زشته واقعا.

حالا نریزید سرم دم از آزادی بزنید که با این رفتار یه سری از دخترا و لباس پوشیدن و روابط،حالم از این آزادی فیک و لجن بهم میخوره

نگو خوشگلم اينجوري يه كش بنداز دور دستت تا هوس كردي كشو محكم بكش بخوره به دستت دردت بياد شده چند با ...

تنها کاریه ک ارومم میکنه دیگ گریه بکنمم اروم نمیشم