2777
2789
عنوان

یه کمکی کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 106 بازدید | 29 پست
هیچکس نمیکشه حتی مامانم خیلی حساسه هیچکس نکشه اصلن بابام سمت سیگار نمیتونه بره اثرات تیزهوشانه و خان ...

تیزهوشانی هستی؟

زیاد فشار به خودت نیار

میتونم باهات حرف بزنم و کمکت کنم شاید هم استرست کمتر شه هم حالت بهتر بشه

من یکی از رفیقام منو مورفین سیو کرده😂😎

پریدن از قفس که بال و پر نمی خواهد! عشق است بال پریدن ، همان که من دارممم🌈🤍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تیزهوشانی هستی؟ زیاد فشار به خودت نیار میتونم باهات حرف بزنم و کمکت کنم شاید هم استرست کمتر شه هم ...

کلا دیگ حال نمیکنم درد و دل کنم ولی بازم ممنونم ازت

بقیه چیکار میکنن...فکر میکنی سیگار این کارو میکنی.تو ذهنت اینو فرو کردی.دنبال چاره باش.سیگار هیچ قلط ...

یه سال دویدم کسی درک نکرد قضاوت کردن هی سرزنش کردن هی دستور دادن نمیکشم دیگ تنها راهیه ک جلومو نگه داشته خودمو نکشم

یه سال دویدم کسی درک نکرد قضاوت کردن هی سرزنش کردن هی دستور دادن نمیکشم دیگ تنها راهیه ک جلومو نگه د ...

اینطور فکر نکن.خیلی بدتر هستن بد تر از تو.فکر نکن فقط تویی.همه دارن میجنگن دارن زندگی میکنن با همه مشکلاتشون.

زمان و فضا به خودت بده ذهنتون درست کن.تصمیم بگیر .همیشه اینطور نمیمونی.و البته قرار نیست همیشه اینطور باشه شرایط

اینطور فکر نکن.خیلی بدتر هستن بد تر از تو.فکر نکن فقط تویی.همه دارن میجنگن دارن زندگی میکنن با همه م ...

همین دیگه همیشه همه بم میگن بدتر از تو عم هس پاشو مسخره ازی در نیار چرتو پرت نگو یبار نشد یکی بگه چته بنال ی یکیم گفتم رید بمون

همین دیگه همیشه همه بم میگن بدتر از تو عم هس پاشو مسخره ازی در نیار چرتو پرت نگو یبار نشد یکی بگه چت ...

خودت که هستی با خدا حرف بزن.مشکلتو حل کن تاجایی که میتونی.قطعا حتما به مرور کسیو پیدا میکنی همدمت بشه.همدم واقعی دوست واقعی...به بعدش فکر نکن و ذهنتون درست کن...تا صد سال دیگم به بقیه بگی همین جوابی ‌که گفتیو میدن...پاشو دلیل حال خ بت باش.سنی نداری اخه 

چیزای بی جهت و پوچو از ذهنت زندگیت بیرون کن دورت خلوت کن...دنبال فکر درست باش...زندگیو فقط خوش گذرونی نبین...تلاش کن محکم باش محکم قدم بردار به کسی کاری نداشته باش.

ب خدا اعتقاد ندارم

پیدا میکنی ...به خودت که اعتقاد داری

به خدا نمیدونم دهه ی شما آجی چی میخوان از زندگی...با خدا چقدر جای پیشرفت دارید و همش تو فکرای بیخود درجا می‌زنید.

اونم تو این سن ...

مراقب خودت باش❤️