2777
2789

اره

یکی از همسایه هامون از تلویزیون یاد گرفت بدون کلاس

الان لباس های خودش و بچه هاشو همش خودش میدوزه

زندگی دشوار ترین امتحان است.بسیاری از مردم مردود میشوند چون سعی میکنند از روی دست هم بنویسند غافل از اینکه سوالات موجود در برگه ی هر کسی فرق میکند 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا نشه اگه علاقه داشته باشی کلی فیلم میتونی ببینی مثل مربی بهت آموزش میده

کاربر قدیمی هستم ولی نمیدونم چرا رمزارو هی یادم میره مجبورم کاربری جدید بزنم 😬🤔😬خداروشکر بعد ۱۴سال به آرزوم رسیدم

اگه یکم اشنایی داریو مستعدی اره ولی مثلا منکه تو خیاطی این دستم به اونیکی میگه گه نخور نه😶

افسردگی از جنس غم نیست،خشم است،خشمی علیه خود!خشمی که رو به درون چرخیده وحمله میکند.///شما روح ندارید! شما روح هستید، ک جسم دارید.👻 روانشناس🤓🧠
ارههه دختر دایی من خیلی وقت پیش 20 سال پیش لباسای سالمو خراب میکرد دوباره میدوخت تا یاد گرفت الان ک ...

اون موقع اینترت نبود میگف مامانم میومد کلی دعوام میکرد یا میگف بچه بودم واسه عروسمام با پارچه های کوچیک و سوزن لباس میدوختم😂

خخخخ ببخشید خندم گرفت آخه مامانم همش اینو بهم میگه

😁😁😁

افسردگی از جنس غم نیست،خشم است،خشمی علیه خود!خشمی که رو به درون چرخیده وحمله میکند.///شما روح ندارید! شما روح هستید، ک جسم دارید.👻 روانشناس🤓🧠
واقعا میدوزی؟

رمضان ثبت‌نام کردم دوتا کوچولو دارم وقت نکردم فعلا صبح تا صبح میشینم پاش فعلا طرز کشیدن الگو شلوار رو یاد گرفتم ولی فعلا دست نزدم که عملیش کنم ولی خیلی خوب یاد میده هر سوالی هم باشه گروه رفع اشکال هست

🥰😍
2790
2778
2791
2779
2792