2777
2789
عنوان

عروسی

107 بازدید | 11 پست

قرارع یک ماهه دیگه عروسیم باشه ولی بعضی کارای عروسی انجام نشده شوهرم میگه من همه رو توی این یک ماه حل میکنم ولی من همش فکر میکنم یک ماه وقت کمیه و درست نمیشن چجوری این افکار منفی از خودم دور کنم😔

عزیزم‌منم ۱ماه دیگه انشالله عروسیمه😐باور کن منم کاری نکردم هنوز البته چون شوهرم محل کارش شهردیگس وفعلا درگیر تعمیر خونه هست ولی استرس نگیر خودت تا وقتی بگرد دنبال ارایشگاه و اتلیه تحقیق کن چنتارو درنظر داشته باشی تا بعد حضوری برید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هیچ عروس ودامادی پیدانمیکنی که این استرس رو نداشته باشن!اگریکسال دیگه هم وقت داشته باشی بازهم هفته های آخر فکرمیکنی خیلی عقبی!شب عروسی که تموم میشه عروس وداماد بیچاره انگارازماراتن دور دنیا برگشتن!باهرنوع اعتقادی که داری به خودت آرامش بده.مدیتیشن   دعا وتوکل  روزی نیم ساعت برو توی فضایی که بهت ارامش میده به خودت برس...این یک ماه هم میگذره وهمه چیز به خوبی برگزار میشه..

یعنی به نظرت یک ماه کافیه که کارا انجام بشه 

نمیدونم عزیزم اگه شرایطشو دارید الان برید دنبال کاراش خب بهتره ولی میگم ماخودمون چون شوهرم نیست گذاشتیم همون یکماه مونده به عروسی 

ان شاءالله منم زودتر از این فکرا راحت بشم

میشی عزیزم اگر وسواس این رو پیدا نکنی که همه چیز باید بهترین شکل باشه وبه خودت یادآوری کنی که همه عروسها مثل خودتن وبهتره به جای استرس ازاین روزهای آخرمجردی خاطره خوب بسازی وبه همسرت هم آرامش بدی ودرکنارش کارهایی که گفتم انجام بدی خیلی زود خودتو توی خونه جدیدت میبینی.سعی کن ازانجام کارهای زیاد قبل ازعروسی لذت ببری این روزها فقط یکبار توی زندگی هردختری پیش میاد خرابش نکن.خوشبخت بشی💖💖