چه گناهی کرده هر جا میره ناخنکار با سابقه و مشتری دار میخوان باید بالاخره از یه جایی شروع کرد شما وقتی کار ندین چطور میخواد مشتری جمع کنه و سابقه کسب کنه ینی چی پس اینایی که انقدر هزینه کردن ونمیتونن کار پیدا کنن از کجا باید شروع کنن
خب از اقوام شروع کن از دستای خودت شروع کن لااقل دوتا نمونه کار داشته باشی بعد کم کم مشتری پیدا میشه
اون لحـظه که آدما باهات کاری میکنن که حالت از سادگـیت بهم میخوره دقیقا همون لحظـه یه آدم دیـگهٔ میشی !ببین من بدترین آدم روی زمین هم که بشم بازم متوجه نمیشم کدوم قسمتش میتونه به تو ربط داشته باشه😏🤞آقایون نامحترم برید به همون خوار و مادرتون درخواست دوستی بدین😡
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
متاسفانه حتی داشتن سابقه کار نشونه کاربلد بودن ناخن کار نیست. انقدررررر ناخن کار عوض کردم بلانسبت شما یکی از یکی گرونتر و بی عرضه تر. یکسره یا مواد قلفتی از رو ناخنم کنده میشه یا هوا میگیره.فقط پول مفت میگیرن.
نه تهران نیستم ولی دوس دارم اگه کار پیدا کردم و از نظر مالی مستقل شدم هم بیام ارشد رو تهران بخونم هم کار کنم هم اونجا موندگار شم بنظرتون تو تهران درآمد اینکار برای گذران زندگی یه دختر مجرد خوبه؟