2777
2789
عنوان

دختر عمه ی حسود.. 😑

1278 بازدید | 30 پست

من ی دختر عمه دارم ک پدرش تازگیا فوت کرده 

و مامانش میفرستش خونه مادربزگش ک مادرز بزرگ منم میشه اونا شهرشون از ما دوره 

بعدش هر دفه ک میاد من هر کاری میکنم اونم انجام میده سری قبل ک اومد من موهامو رنگ کردم اونم گفت منم خوبه موهامو رنگ کنم رفت رنگ گرفت خودش رنگ کرد سریه قبل ترش اون خانوادش اجازه نمیداد مثلا دست و پاهاشو شیو کنه ولی من کردم و گفته بود به مامانش چجور دایی اجازه داده فاطمه شیو کنه منم میکنم رفت کرد یا خیلی چیزای دیگ ابرو برداشتم سریع رفت ابرو برداشت بشدت حسوده و هر کاری من میکنم انجام میده الان دوباره بعد از یک سال دو سه روز دیگ میاد بعد جالبیش اینجاس همیشه میگ وای ببین چقد خوشگلم موهام چ نازه فلانه بهمانه منم همیشه با ی لبخند جوابشو میدم واقعا از این همه اعتماد بنفسش خوشم اومد من چیزی کم ندارم از اون خانوادم خداروشکر وضعشون بهتر از خانواده ی اونه و هر چی بخوام برام میخرن چون تک دخترم هستم ولی اون زیادی خودشو بالا میبینه و حرفایی میزنه ک واقعا منو اذیت میکنه بابامم گفته چیزی بهش نگو چون پدر نداره الان ک داره میاد میترسم باز بیاد چرت و پرت بگه چیکار کنم ازش یکم فاصله بگیرم؟

چ تاپیک دختر عمو ها گرم شده این روزا 😂😂😂

6تا تاپیک اول برای من نیست این کاربری رو از یه خانمی گرفتم 🧡تویی که امضامنو میبینی میشه برا خوب شدن حال بد این روزام یه صلوات بفرستی💓  آنقدر در تاریخ گریه کردم ک سلسه ی اشکانیان را دوست دارم....🙂

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یا مثلا من ی سال پیش با پسر عمم نامزد کردم گفت چرا اومده تورو گرفته اسم پسر عمم حمید گفت حمید قبلا منو خواستگاری کرده بود از مامانم بعد من رفتم به نامزدم گفتم قسم خورد ک دروغ میگ بعدش دوباره ازش پرسیدم راست بود ک تورو خواستگاری کرده بود قبلا گفت ن من اصلا همچین حرفی نزدم!این الان یعنی چی؟!

درسته کلا ارتباطات قطع نکن فقط صمیمی نباش دیگه در حد معمولی 

برای موفقیتم همین الان یه صلوات مهمونم می کنی؟😔💕🥲....یه دختر محصل که همه خاطرخواهشن😃 بس که برا خودش ارزش قائلهههه😂 کاریزماتیک ⛓️😑🤍ورزشکار✨ والیبالیست ❤️شیطون 💛دی ماهی💙درسخون به قول رفیقم خرخون دنیای خودمم😎

با پستت حس کردم شما به اون بیشتر حسودی میکنی چون هرچی از خودت گفتی مثبت بود و از اون منفی من جای دختر عمه بودم ازت فاصله میگرفتم

در اندک من تویی فراوان یا رب.!🤍🕊️

از حسادتت کم کن 

من حسودی ندیدم تو رفتار اوشون فقط تقلید دیدم

یکبار برای همیشه دوس پسر نامزد نیس،شوهر عقدی نامزد نیست دوران عقد میگن به بعد از عقد نه نامزدی 🥴نامزد یعنی خانواده دور هم جمع شدن با مهمونی یا بی مهمونی،رسما اعلام شده این دو نفر نامزد هستن
با پستت حس کردم شما به اون بیشتر حسودی میکنی چون هرچی از خودت گفتی مثبت بود و از اون منفی من جای دخت ...

نه اصلا حسودی نمیکنم رفتاراش اذیتم میکنه اون مث بچه هاس اصلا انگار عقل نداره کل فامیل میدونن و با حرفاش خیلی آزارم میده هیچ وقت اینارو به هیچ کس نگفتم 

حسود نیس اصلا دیده خوشش اومده خواسته انجام بده مگهتو کل دنیا فقط تو مو رنگ کردی یا شیو کردی

چقد اذیتش میکنی واقا

صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان  دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی