2821
2789
عنوان

طلسم و جادو

181 بازدید | 19 پست

دوستان این که بعضیا با یکسری از کارها یک نفر رو شیفته خودشون‌ میکنن واقعیت داره اگر اینطوره لطفا برامون بنویسد که چطور انجام داده و آیا نتیجه گرفته و اگر گرفته نتیجه دائمی بوده یا نه هر چند من اصلا خوشم نمیاد از این کار به نظرم ظلم در حق کسی هست که کسی رو دوست نداره یا اصلا چیزی رو به زور خواستنه‌ که نتیجه‌ی نداره 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگر دوست نداری ندونی بهتره

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

بعله واقعیت داره دختر خاله شوهر من انقد از نامزدش متنفر بود و طلاق میخاست اما خانوادش نزاشتن حتی روز عروسیشون اصن نگاه دوماد نمیکرد و نرقصید دو ماه بعد عروسیشون شوهرش با مامان دختره رفتن طلسم گرفتن الان دختره یه روز شوهرشو نمیبینه گریه میکنه یه پسرم دارن 

خدایا ازت ممنونم که دو تا از فرشته هاتو بهم هدیه دادی♥️بی صبرانه منتظر بغل گرفتن دوقلوهامم🫀
اره میشه اما همه ی اینا موقته و بعد از اتمام وقت مشخص همه چیز برعکس میشه و دیگه ولت نمی کنن

دقیقا من خودم عمه های ناتینم اهل اینجور کارا هستن البته نیمدونم تا حالا از این دعاها گرفتن یا نه اما فقط میدونم زندگی هاشون به خاطر این کارا اصلا خوب پیش نمیره 

من که یکی از اطرافیانم اینکارو کرده بود  بااون طرف ازدواجم کرد ولی مثل اینکه تو این روند شیفت ...

چه بد ممنونم از همراهیتون شما کمک بزرگی کردید به کسایی که این کارارو انجام میدن متوجه بشن که فقط یک خوشی زودگذره 

دقیقا من خودم عمه های ناتینم اهل اینجور کارا هستن البته نیمدونم تا حالا از این دعاها گرفتن یا نه اما ...

با دنیای ماورایی نباید بازی گرد متاسفانه خیلیا متوجه نیستن 

گر قیامت قصه باشد من کجا بینم تورا؟
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز