2777
2789
عنوان

سوال قضایی، شکایت خیانت در امانت

473 بازدید | 10 پست

سلام وقتتون به خیر. ببخشید  یک فرد با پول خودش، به نام یک فرد دیگر ماشین خریده. حالا میخوان ماشین رو بفروشه، کسی که ماشین به اسمش هست میخواد اون پول رو برداره. آیا فرد اول میتونه بعنوان خیانت در امانت ازش شکایت کنه یا چون ماشین به اسم اون هست نمیشه؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کسی که پول رو داده برای خرید ماشین مدرک داره ؟ مثلا چک داده عکس ازش داره ؟ مبایعه نامه که نوشتن، شماره چک نوشتن ؟ با این مدارک میتونن اثبات کنن که پول رو دادن برای خرید.

زبان فرانسه تدریس میکنم، آنلاین https://www.instagram.com/francais_fle/
بعد پول رو از کسی که ماشین بنامش بوده میگیرن؟

طرف ادعا میکنه که خوش داده، درسته؟ خوب با مدارک شما ادعاش رد میشه، طلب خسارت میکنین و پول رو میگیرین، اگر طرف پول نداشته باشه ولی مثلا خونه یا مغازه داشته باشه دادگاه از روی اون خسارت شمارو میده، اما همه اینها زمان میبره، و اینکه حتما باید وکیل داشته باشین، قاضیها بدون وکیل پرونده رو جدی نمیگیرن

طرف ادعا میکنه که خوش داده، درسته؟ خوب با مدارک شما ادعاش رد میشه، طلب خسارت میکنین و پول رو میگیرین ...

ببینید جریان سر یه زن و شوهر هست، شوهرش به اسم زن ماشین خریده، چون نمیتونسته به اسم خودش بخره. حالا میخوان ماشین رو بفروشن. زن میگه پولشو من برمیدارم، ادعا نمیکنه که خودش خریده. ولی میگه چون ماشین به اسم منه میخوام پولش رو من بردارم (از شوهرش خیلی ضربه خورده برای تأمین خرجی و پس انداز میخواد اینکارو کنه) حالا در این صورت اگه زن اینکارو کنه، شوهره میتونه شکایت کنه؟

ببینید جریان سر یه زن و شوهر هست، شوهرش به اسم زن ماشین خریده، چون نمیتونسته به اسم خودش بخره. حالا ...

خوب، مال به اسم هرکسی باشه در صورت فروش پول برای مالکش هست. این آقا مختاره شکایت کنه، ولی باید مدرک داشته باشه ثابت کنه که پول رو خودش داده. اگر مدرک داشته باشه و اگر واقعا دنبال این پول باشه میتونه شکایت کنه، اگر نه پول برای صاحب مال هست.

برات مثال میزنم، یک خانمی رو میشناسم که سه دنگ از خونه ای به نامش بود، شوهرش خونه رو خریده بود، و مثلا به عنوان مهریه سه دنگ رو داده بود به زنش، جایی ثبت نشده بود که این مهریه هست. زد و یکروز خوردن به اختلاف، آقا رفت شکایت کرد و گفت که این سه دنگ اصلا هم هدیه و مهریه نبوده و زنش قرار بوده پول سه دنگش رو بده ! یعنی دروغ گفت، ولی چون خانم هیچ مدرکی نداشت که ثابت کنه این مهریه اش بوده دادگاه رو باخت.

خیانت در امانت مال قیمی: در واقع مال قیمی شامل آن دسته از اموالی می شود که پس دادن آن تنها با بازگرداندن همان مال اتفاق می افتد و این امکان وجود ندارد که این مال با مال دیگری جایگزین شود. در مال قیمی هیچ گونه ماده قانونی و یا حکم شرع برای شناخت وجود ندارد. در چنین شرایطی تنها قاضی با در نظر گرفتن عرف جامعه می تواند قیمی بودن مال را تعیین کند.

در خصوص خیانت در امانت در مال قیمی لازم است این نکته را تاکید کنیم که تصرف و یا تغییر ایجاد کردن در آن نیز خیانت محسوب می شود و با مجازات هایی همراه است. در این صورت است که فرد با مراجعه به یکی از مراجع قضایی سعی می کند که با تنظیم شکواییه دعوایی را علیه دیگری اقامه نموده و حقوق قانونی خود در این باره را از طریق قانونی مطالبه نماید.

خیانت در امانت در مال مثلی: در واقع در مال مثلی می توانید با جایگزین آن ها را پرداخت نمایید. در واقع این دسته از اموال در نقطه ای مقابل اموال قیمی قرار گرفته اند. برای مثال در خصوص مال مثلی باید بگوییم که محصولات کشاورزی و پول جزو این دسته قرار گرفته اند. در واقع فرد ملزم است مقدار پول را برگرداند و نیازی به بازگرداندن همان پول ها نیست مگر اینکه شرط شده باشد.

این نوع از خیانت زمانی اتفاق می افتد که فرد امانت گذار مال خود را مطالبه می کند اما فرد امین به هر دلیلی از بازگرداندن آن خودداری و امتناع می کند. از سوی دیگر باید در خصوص امانت گذاشتن پول به این نکته توجه داشته باشید که محاسبه ضرر در آن به منزله تصاحب می باشد و می تواند به عنوان جرم خیانت در امانت تلقی شود.

برای کسب اطلاعات بیشتر  با سایت از وکیل بپرس همراه باشید

https://azvakilbepors.com/what-is-betrayal-of-trust/