2777
2789
عنوان

کله پاچه پزها

| مشاهده متن کامل بحث + 1257 بازدید | 62 پست
پودرشو بریزم؟

آره میتونی کمی بریزی زیاد نریز شاید خوشت نیاد حتی میتونی آخرش موقع سرو یکمی بریزی تو یه پیاله یکمی بهش پودر دارچین اضافه کنی آگه خوشت اومد به کلش بزنی

اگه حال داشتی واسه تموم شدن قرض هامون دعا میکنی 🌺🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مامامان من اول میحوشونه یه بار یکم ک ابش جوش اومد کل اب رو میریزه دور و دوباره قابلمه رو پر آب میکنه ...

ممنونم همین کار رو کردم 

تو ادویه هاش موندم که تقریبا متوجه شدم

ممنون ازت🌹

به نظرم همه‌ی ما باید این شعر مولانا رو سرلوحه‌ی زندگیمون قرار بدیم   هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر..آرام تر از آهو بی باک تر از شیرم ..هر لحظه که می کوشم در کارکنم تدبیر..رنج از پی رنج آیدزنجیر پی زنجیر ..
مزه شو نمیتونم تصور کنم با زعفران و هل ما همیشه ساده میخوردیم  بازم ممنون که وقت گذاشتی🌹

اینی که من میگم دستور پخت یه کله پزی خیلی معروفه که واقعا خوشمزس نسبت به جاهای دیگه.بعدم هل که طعم خوبی میده زعفرونم براخوش رنگیشه.دارچین زنجفیلم یکمی بریزی که خیلی طعم خوبی میده

آره میتونی کمی بریزی زیاد نریز شاید خوشت نیاد حتی میتونی آخرش موقع سرو یکمی بریزی تو یه پیاله یکمی ب ...

آره اینجوری بهتره

خیلی لطف کردی🌹

به نظرم همه‌ی ما باید این شعر مولانا رو سرلوحه‌ی زندگیمون قرار بدیم   هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر..آرام تر از آهو بی باک تر از شیرم ..هر لحظه که می کوشم در کارکنم تدبیر..رنج از پی رنج آیدزنجیر پی زنجیر ..
اینی که من میگم دستور پخت یه کله پزی خیلی معروفه که واقعا خوشمزس نسبت به جاهای دیگه.بعدم هل که طعم خ ...

جالبه اهل کجایید ؟

نشنیده بودم  ندارم بار اوله کله پاچه میپزم🤭🥲

تو ذهنت باشه برای دفعه بعد .

حتما کمی دنبه تو فریزر داشته باش برای پختن کله . و خسرودار هم از عطاری بگیر .

اینقدر پیگیر کله پختن شدم تا اینکه فوت و فنش فهمیدم چیه.

تو ذهنت باشه برای دفعه بعد . حتما کمی دنبه تو فریزر داشته باش برای پختن کله . و خسرودار هم از عطاری ...

آره حتما میگیرم

ممنون ازت که وقت گذاشتی🌹