2777
2789
عنوان

کله پاچه پزها

| مشاهده متن کامل بحث + 1256 بازدید | 62 پست

کله پاچه تمیز بشور بریز تو قابلمه روی اجاق .آب هم بریز وقتی جوش اومد کفش بگیر.

بعد پیاز بریز . نمک فلفل و ادویه و خسرودار هم بریز . اگه داری پیه یا چربی گوسفند خرد کن بهش اضافه کن .بزار تا پخته بشه و جابیفته. 

حتما خسرودار بریز طعم بازاری میده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اول یه بار آب میریزم روش یکم غل زد آبشو میریزم بعد یه پیاز کوچولو سرخ میکنم یکم که گذشت کله پاچه رو قشنگ تو پیازی تف میدم بعد زروچوبه فلفل سیاه فلفل قرمز یکم دارچین یکم زنجفیل میریزم توش بعد یه حبه یر سالم میندازم توش بعد یکم زعفرون دم کشیده میریزم یه حل سالمم میندازم تو قابلمه بعد آبجوش میریزم بالاش بعد یه پیاز متوسط سالم میندازم توآب باید جوری پوست کنده بشه که ازهم وانشه.بعدپ آرامپز میبندم

من فقط نمک و زردچوبه وفلفل میزنم اخر کارم پخت تلف میریزم ترش مزه دوست دلرم خیلی خوشمزه میشه بستگی به ...

تلف چیه؟

به نظرم همه‌ی ما باید این شعر مولانا رو سرلوحه‌ی زندگیمون قرار بدیم   هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر..آرام تر از آهو بی باک تر از شیرم ..هر لحظه که می کوشم در کارکنم تدبیر..رنج از پی رنج آیدزنجیر پی زنجیر ..
عموی من کله پزی داشت فقط توش همون آب و نمک و پیاز و فلفل سیاه زردچوبه و چوب دارچین مینداختن هیچ چیز ...

من دارچین رو شک دارم که بریزم نمیدونم 

البته چوب دارچین ندارم

به نظرم همه‌ی ما باید این شعر مولانا رو سرلوحه‌ی زندگیمون قرار بدیم   هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر..آرام تر از آهو بی باک تر از شیرم ..هر لحظه که می کوشم در کارکنم تدبیر..رنج از پی رنج آیدزنجیر پی زنجیر ..
کله پاچه تمیز بشور بریز تو قابلمه روی اجاق .آب هم بریز وقتی جوش اومد کفش بگیر. بعد پیاز بریز . نمک ...

خسرودار چیه نشنیدم تا حالا؟

اولش دو سه باار بجوشون و خالی کن 

اخر سر اب پر کن و بزار بجوشه  کف روشو چند بار بگیر  

پیاز رنده شده

لیمو عمانی ۵ تا 

ادویه

زردچوبه

فلفل سیاه

چوب دارچین 

دوتا سیب زمینی درسته

بعد که جوش اومد زیرشو کم میکنی  و  ۱ ساعت بعد نمک به اندازه بریز( اون دوتا سیب زمینی رو در بیار له کن دوباره بریز تو قابلمه و درشو ببند

سیب زمینی له شده برا غلظت خوبه اصلا ارد نزن 

بزار چند ساعت بپزه

تستش کن اگه نمک لازم داش دوباره بریز 

زدم فریاد خدایا این چه رسمیست رفیقان را جدا کردن هنر نیس رفیقان قلب انسانن خدایا بدون قلب چگونه می‌توان زیست💔رفیق جان، روزهای خوب تـوی راهن.قـرار نیست که همیشه صبح رو با قلب شکسته و پر غم از خواب بیدار بشی؛🍃 خدایا منظوره من از اینکه 'هوامو داشته باش' این نیس که فقط اکسیژن برسونی یکم خلاقیت آخه قربونت برم... شیطون رو ببین چه پیشنهادهایی میده😂😂😂،،،،،به امید روزی که حال مردممون خوب بشه🖤دوباره بخندیم یه روز خوب میاد🙂 جدیدا ناتوانی جنسی پیدا کردم......تو هر مغازه ای میرم توان  خریدن هیچ جنسی رو ندارم🤪🥴‏بیا واقع‌بین باشیم، اگه دیر جوابتو میده و به زور یه حالی ازت میپرسه، مطمئن باش به حرف زدن باتو علاقه ای نداره، وگرنه کیه که این روزا گوشیش دستش نباشه؟😂😁 ‏یه سیب از درختش کندن خوردن داره دهنمونو سرویس میکنه...بعد تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و با حوریاش ور بری؟؟؟بــییییییااااااااه 👍👍👍رفتم سونوگرافی از مجاری کلیوی تو گزارشش نوشته مثانه پر از ادرار است خب اینو از خودم میپرسیدید بتون می‌گفتم انتظار داشتید تو مثانه ماءالشعیر باشه؟😂 حماقت نکن!😠 همین دیگه... خیلی باکلاس بود... بذار یه بار دیگه بگم 😂حماقت نکن! 😑☝️😐 دوست دارم بگم ویتامین ۳۰ تو بگو (ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😒😒
من اول یه بار آب میریزم روش یکم غل زد آبشو میریزم بعد یه پیاز کوچولو سرخ میکنم یکم که گذشت کله پاچه ...

مزه شو نمیتونم تصور کنم با زعفران و هل

ما همیشه ساده میخوردیم 

بازم ممنون که وقت گذاشتی🌹

من دارچین رو شک دارم که بریزم نمیدونم  البته چوب دارچین ندارم

عطر خیلی خوبی میده من تاحالا هرچی کله پاچه خوردم عطر دارچین رو داشته

اگه حال داشتی واسه تموم شدن قرض هامون دعا میکنی 🌺🙏
عطر خیلی خوبی میده من تاحالا هرچی کله پاچه خوردم عطر دارچین رو داشته

پودرشو بریزم؟

اره خوش مزه اش میکنه رب و اینام نزن مگه ابگوشته ک رب بزنی

نه بابا رب چیه😩

یه چند تا فیلم دیدم تو گوگل رب و سبزی خورشتی و اینا ریخت🤢

شبیه زنجبیل خشک شده هست ولی عطری متفاوت داره . جنوبی ها برای داخل کله پاچه استفاده می کنند .خیلی خو ...

نشنیده بودم 

ندارم

بار اوله کله پاچه میپزم🤭🥲