2777
2789
عنوان

خوشگلا بیاین کمک

73 بازدید | 11 پست

بچه ها من کنار لبم زخم میشه ، ناخنام پوست پوست میشه . انگار ویتامین ب کم دارم . لطفا ویتامین‌هایی که استفاده می‌کنید راضی هستید بگید منم بگیرم .مارکش چیه

مثلا ویتامین ب ، D ,امگا ۳

دیگه چیا پیشنهاد میکنید شما ؟ موهامم خشک شده ،حالا شاید بخاطر شامپوم باشه .

.♡You are enough. ♡                                                متاهل، عاشق موسیقی  ، فیلم و کتاب و هرچیز قشنگی...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ایشون به صورت رایگان مشاوره پوست و مو میدن ...فاطمه ۱۳۸۱@

مممنون عزیزم 

.♡You are enough. ♡                                                متاهل، عاشق موسیقی  ، فیلم و کتاب و هرچیز قشنگی...

سلام برای کاپ قائدگی سوال دارم 

شما فرمودید داشتید 

هر وقت گذاشتیم چند وقت بعد خالی کنم ؟

کجا و چطور درش بیارم ؟

وقتی در میاری یکهو خون ها میریزن و باید حتما تو دستشویی در بیارم درسته؟

ممنون میشم راهنماییم کنید 🌷

سلام برای کاپ قائدگی سوال دارم  شما فرمودید داشتید  هر وقت گذاشتیم چند وقت بعد خالی کنم ...

سلام عزیزم درخدمتم .

عزیزم تخلیه بستگی به میزان خونریزی داره . از ۴ ساعت تا ۱۰ ساعت.  زیر ۱۲ ساعت حتما باید تخلیه شه . اوایل سه چهار ساعت چک کنید تا تایم تخلیه خودتون دستتون بیاد .

چند مدل روش تا کردن و داخل گذاشتن داره ، ویدئو آموزشی هم داره ، خارج کردن هم با کمی زور و پیدا کردن انتهای کاپ و گرفتن با دوانگشت و پایین کشیدن هست . درمیاری دیگه جایی نمی‌ریزه ، خودت خم میکنی تخلیه میکنی اول با آب سرد ، بعد گرم میشوری و بعد دوباره جاگذاری. 

بله تو دستشویی حمام انجام بدید .

اگر تهش رو بکشم پاره نمیشه؟

یه دنباله داره ، فقط واسه پیدا کردن انتهای کاپ ، نباید اونو کشید چون پاره میشه ، ته کاپ رو میگیریم و میکشیم بیرون .راحته . با یکم زور .