2777
2789
عنوان

خداروشکر

41 بازدید | 3 پست

میگن خدا جواب دل بنده هاشو میده ان شاالله همه به حاجتهای حلالمون برسیم

به مادرم پیام داه بودم که فردا اگه خواهرم خونه لس بچمو بیارم باهاش بازی کنه منم برم به کارهام برسم خواهرم فوق لیسانسه روانشناسه کودکه پیش اونه خیالم راحته نخونده بود زنگ زدم بهش گفتم مامان کجایی گفت بابات داره منو میبره خونه خالت پرستارش رفته شهرستان برم بشورمش و چندنوع غذا بزارم بعد صدای بابلم اومد گفت گوشیت امروز زنگ زدم خاموش بود گوشیم چندوقته خرابه یکدفعه هنگ میکنه یکدفعه خاموش میشه گفتم به مادرم بگو گوشیش خرابه بعد صداش اومد گفت بگو فردا بیا بریم علاالدین یدونه برات بخرم منم کلی ذوق کردم گفتم باشه بعد از طرح میام

حالا بگید زشته بگم چه مدل گوشی میخام خب قطعا سامسونگ میخریم خودمم کلا سامسونگ همیشه گرفتم ولی مثلا بگ چه مدلی میخام زشته ؟ بزارم خودش بخره هرمدلی خواست ؟

من ۴۱ سالمه

پدرم ۶۷

من تو تاپیک استارتر نظر میدم و استارتر میتونه جوابمو بده چه مخالف باشه چه موافق پس کسی جزء استارتر با نظرم مخالفه ریپلای نکنه چون درجا براش گزارش میزنم و نی نی یارروتگ میکنم خود نینی یار بهم گفتن  درجا گزارشش رو بزن 

خیلی معذرت میخوام استارتر

من واقعا الان نیازمند یه صلوات از طرف شما ام. اگر در این سحرگاه ها و شب ها سوره ای خوندید یا ذکری گفتید میشه یاد من محتاج هم باشید؟مشکل وحشتناکی دارم 😭

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خیلی معذرت میخوام استارتر من واقعا الان نیازمند یه صلوات از طرف شما ام. اگر در این سحرگاه ها و شب ها ...

ان شا الله حاجت روا بشی

من تو تاپیک استارتر نظر میدم و استارتر میتونه جوابمو بده چه مخالف باشه چه موافق پس کسی جزء استارتر با نظرم مخالفه ریپلای نکنه چون درجا براش گزارش میزنم و نی نی یارروتگ میکنم خود نینی یار بهم گفتن  درجا گزارشش رو بزن