2777
2789

من عقدم به اختلاف خوردیم و ده روز همسرم رفت و ازش خبری نداشتم و چون چندمین بار بود مادرم گفت طلاق ولی خودم بهش زنگ زدم که بیا حرف بزنیم مشکلمونو حل کنیم ولی زیربار نرفت 

گفتم خب پس اعلام کن طلاق گفت نه من اعلام نمیکنم که تقصیرمن بیوفته 

بعدش اومدن خونه ما با خانوادش از بس از من جلوی خانوادش بد گفتن مادرم گفت پس چرا آنقدر اصرار داشتی عقد کنید جوابی نداشت و پرسید آنقدر که از دختر من پیشتون بد گفته آیا تاحالا خوبیاشو گفته که خانوادش گفتن نه تاحالا خوبی نگفته 

و پسره به من نگاه کرد گفت تو در حق من چه خوبی کردی جز اینکه عطر خریدی !! 

من خیلی غرورم شکست خیلی 

و خانواده ها گفتن بریم مشاور تا اون بگه ادامه به صلاحه یا نه 

نظرتون چیه بعد گفتن این حرفا اصلا دیگه نیاز به مشاور رفتن هست؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب واقعا جز عطر خریدن هیچ خوبی نگرده بودی بهش؟

💕🌱برای‌سلامتی‌آقاامام‌زمان(عج)صلوات‌بفرستین🌱💕.                                                                                                                 ❤یارب تنها نظرت باشد پایان رنج هایم❤
به نظر من جدا بشی بهتره چون شعور و فرهنگ نداره مگه خودش واست کادو میخریده که کادو تورا تو سرت میزنه؟

اره تولدم خرید و رستوران و کافه دیگه خب ما عقد بودیم‌زن‌و شوهر بودیم الان من باید حتما مادی براش کاری میکردم یعنی؟!

حتما باید مادی باشه ؟؟

نه 

خب دارم همینو یمیگم جز عطر یعنی هیچ‌خوبی در حقش نکرده بودی؟

منظورم هم مادی هم عاطفی احساسی معنوی و...هست

💕🌱برای‌سلامتی‌آقاامام‌زمان(عج)صلوات‌بفرستین🌱💕.                                                                                                                 ❤یارب تنها نظرت باشد پایان رنج هایم❤
نه  خب دارم همینو یمیگم جز عطر یعنی هیچ‌خوبی در حقش نکرده بودی؟ منظورم هم مادی هم عاطفی احساس ...

چرا من ادم‌ عاطفی هستم بهش محبت میکردم ولی خیلی تعجب کردم چرا اینو گفت و برام سواله اگر خوبی برای نداشتم چه اصراری به عقد داشت!