2821
2789

ختم زیارت عاشورا به روش ایت الله حقشناس 

دادم نایب برام خوند حاجتمو گرفتم ولی ای کاش

نمیگرفتم بصلاحم نبود 

ای خدای مهربان چنانچه من؛ پدرم؛ مادرم؛ خانواده و نیاکانم با افکار رفتار و کارهایمان خواسته یا ناخواسته از بدو خلقت تاکنون سبب آزردگی تو شده ایم اجازه بده  آنها را پاک کنیم تصفیه کنیم رها بشیم و تمام اون کارهایی که باعث این موانع در زندگی من شده اند و انرژی ها و امواج منفی رو پاکسازی و تبدیل به نور خالص کن و همینطور میشود یا مبدل السیئات بالحسنات... خدایا دوستت دارم؛ متاسفم؛ منوببخش؛ متشکرم.... خدایا شکرت بخاطر شادی هایی که از راه میرسند💕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دعای یستشیر 

ختم قران

دعاهایی که تو قنوت نماز شب میکردم

فقط 13 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
هر چه دلم خواست نه آن میشود/ هر چه خدا خواست همان میشود...
ختم زیارت عاشورا به روش ایت الله حقشناس  دادم نایب برام خوند حاجتمو گرفتم ولی ای کاش نمیگرفتم ...

امیدوارم مشکلتون حل بشه ممنونم که شرکت کردید فقط یک سوال روز چندم چله حاجت گرفتید ؟

ممنون از مشارکت شما چند روز دعای یستشر رو خوندید ؟

۳ بار خوندم با گریه و زاری چون فکر میکردم حاجتی که میخوام درسته🤭

چندماه بعدش همونی شد که میخواستم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
۳ بار خوندم با گریه و زاری چون فکر میکردم حاجتی که میخوام درسته🤭 چندماه بعدش همونی شد که میخواستم& ...

ممنونم از شما امیدوارم همیشه بهترین ها در انتظارتون باشه تایم خاصی خوندید دعا رو ؟

امیدوارم مشکلتون حل بشه ممنونم که شرکت کردید فقط یک سوال روز چندم چله حاجت گرفتید ؟

ممنون عزیزم چند روز بعد از اتمام چله حاجتمو گرفتم

ای خدای مهربان چنانچه من؛ پدرم؛ مادرم؛ خانواده و نیاکانم با افکار رفتار و کارهایمان خواسته یا ناخواسته از بدو خلقت تاکنون سبب آزردگی تو شده ایم اجازه بده  آنها را پاک کنیم تصفیه کنیم رها بشیم و تمام اون کارهایی که باعث این موانع در زندگی من شده اند و انرژی ها و امواج منفی رو پاکسازی و تبدیل به نور خالص کن و همینطور میشود یا مبدل السیئات بالحسنات... خدایا دوستت دارم؛ متاسفم؛ منوببخش؛ متشکرم.... خدایا شکرت بخاطر شادی هایی که از راه میرسند💕
ممنونم از شما امیدوارم همیشه بهترین ها در انتظارتون باشه تایم خاصی خوندید دعا رو ؟

ممنون عزیزم ان شاءالله بهترینها نصیب خودت 

یادم نیست کی بود فکر کنم صبح نزدیک ظهر بود 

ولی یادمه ماه رمضون بود 

حدود ۵ ماه بعد حاجتم گرفتم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ممنون عزیزم ان شاءالله بهترینها نصیب خودت  یادم نیست کی بود فکر کنم صبح نزدیک ظهر بود  و ...

ممنونم عزیز دلم من خودمم دیروز یک دعای جدید خوندم امیدوارم حاجتمو بگیرم لطفا توی دعاهاتون برای منم دعا کنید 

ممنونم عزیز دلم من خودمم دیروز یک دعای جدید خوندم امیدوارم حاجتمو بگیرم لطفا توی دعاهاتون برای منم د ...

ان شاءالله حاجت روا بخیر بشید

1
5
10
15
20
25
30
35
40