2777
2789

من جنرال تکنیک دارن ازش راضی ام تو این ۲۱ ماه یکبار خراب شد البته ولی بردم خودشون درست کردن دادن بهمون گارانتی داشت

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
من جنرال تکنیک دارن ازش راضی ام تو این ۲۱ ماه یکبار خراب شد البته ولی بردم خودشون درست کردن دادن بهم ...

جنرال خشک کن نداره اخه مشکلی نیست اگه خشک کن نداشته باشه ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جنرال خشک کن نداره اخه مشکلی نیست اگه خشک کن نداشته باشه ؟

چرا مال من داره خشک کن

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
چرا مال من داره خشک کن

چه مدلیه برای شما ؟ واقعا خشک کن لازمه که مینی واش داشته باشه ؟ اخه نمیخوام زیاد واسه مینی واش هزینه کنم مدلیم که پیدا کردم یکو شیشصده خشک کن دارا نزدیک ۳ میلیونن حالا بنظرتون این تفاوت قیمت واسه خشک کن ارزششو داره یا نه ؟

چه مدلیه برای شما ؟ واقعا خشک کن لازمه که مینی واش داشته باشه ؟ اخه نمیخوام زیاد واسه مینی واش هزینه ...

نه ارزش نداره نهایت خودت یکم بچلونی لباسو همون میشه خشک کنش هم زیاد خشک نمیکنه والا من یادمه اون موقع ۶۰۰ خریدم اینو چقدر گرون شده

نه ارزش نداره نهایت خودت یکم بچلونی لباسو همون میشه خشک کنش هم زیاد خشک نمیکنه والا من یادمه اون موق ...

اره بخدا ادم واقعا واسه سیسمونی کمرش میکشنه بچه بخوای یه دردسره نخوای یه دردسره ادم پشیمون میشه بخدا قیمتارو میبینه.

من دوسال قبل خریدم خوبه تمیزمیشوره  مال من سه کیلو هست فقط کاش اتومات بود ،من از خشک کن استفاده نمیکنم میبرم تو حیاط رو بند میندازم

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار 👉 بپیوندید.
اره بخدا ادم واقعا واسه سیسمونی کمرش میکشنه بچه بخوای یه دردسره نخوای یه دردسره ادم پشیمون میشه بخدا ...

خوب عزیزم مینی واش واقعا ضروری نیست .خدایی لیست جهیزیه و سیسمونی رو هی طولانی تر میکنن