2777
2789

ولی هیچی نمی تونم بگم ....

من خانه دار هستم اون شاغل درامدشم به نسبت خوبه یعنی از پس خواسته ها و آرزوهای من برمیاد🙃

ولی من درامدی ندارم اما هر وقت تولدش میشه بهترین کادو که حتی پدرش که پولدار هست بهش نمی‌ده 

بهترین تولد کیک گل همه چی خلاصه براش فراهم میکنم ...

ادامه داره....

اما تولد من چند روز پیش بود برداشته میگه کیک که نمی‌خواد دیگه ساعت ده ونیم شب منو برده در گل فروشی تا گل بگیره به نظرتون ده ونیم شب جایی بازه ؟اصلا اگر نیتت واقعا خریدن باشه آدم از قبل میگیره دیگه ...

کادو هم برداشته میگه خودت بریم بازار به سلیقه خودت در صورتی که می‌دونه من اینقدر مغرورم که حتی وقتی بیرون هستیم تشنه امه نمیگم آب بخر بعد بگم کادو چی بخر 

منم گفتم نه ممنون من چیزی نمی خواهم 

دیگه تمام اونم هیچی نگفت کادو مالید🙂

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واسه مردا تولد نگیرین.واقعا اون قدر که برای ما مهمه برای اونا اهمیت نداره چندان.فقط جایگاهتون عوض میشه..هدیه بگیرین در حد توان و تبریک بگین کافیه...

سپهرم..آسمون آبیه زندگیه من...ممنون که قبول کردی من مادرت باشم❤
اما تولد من چند روز پیش بود برداشته میگه کیک که نمی‌خواد دیگه ساعت ده ونیم شب منو برده در گل فروشی ت ...

تقصیر خودته بیشتر مردا همینن میگن خودتون انتخاب کنید چه بهتر تو هم میرفتی بهترین و گرونترین چیز را انتخاب میکردی بی عرضگی کردی 

واسه مردا تولد نگیرین.واقعا اون قدر که برای ما مهمه برای اونا اهمیت نداره چندان.فقط جایگاهتون عوض می ...

دلم میگیره ازش ...

نمی تونست یه گل بگیر ...

هر چقدر هم که من بگم نمی‌خوام 

تقصیر خودته بیشتر مردا همینن میگن خودتون انتخاب کنید چه بهتر تو هم میرفتی بهترین و گرونترین چیز را ا ...

اخه اخلاقم اینطوری نیست ...

بعدشم من حس میکنم فقط یه تعارف تو‌خالی زد وگرنه وقتی دید من گفتم نه نمیخوام‌ می‌تونست پول رو بزنه به کارت خودم 

می‌گفت برو‌ هر چی دلت میخواد بگیر 

دلم میگیره ازش ... نمی تونست یه گل بگیر ... هر چقدر هم که من بگم نمی‌خوام 

همین دیگه.جایگاهتون عوض شده..اون باید بی قرار باشه واسه خوشحال کردنت ولی نشسته تو بری همش ناز بکشی..زن نازه و مرد نیاز .نزارین عوض بشه جاتون

سپهرم..آسمون آبیه زندگیه من...ممنون که قبول کردی من مادرت باشم❤