2777
2789
عنوان

مگه میشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 160 بازدید | 16 پست
ن بابا نوشته تعدادی ریز سایز ننوشته.. چجوری میفهمی ازاد شده؟

وقتی کیت از قبلش کمرنگ تر میشه ازاد کرده چون ازاد نشه کیست میشه باید وقتی تحریک میخوری باید ازاد سازی بزنی کیست نشه.ضمنا من درد دارم وقتی ازاد میکنه دقیقا میفهمم و بعدشم تو رحمم شدید خیس میشه میفهمم شکی ندارم ولی سونو میری مایع ازاد دیده بشه یا عفونت داری یا ازاد شده وقتی تازه ازاد میشه میزنه مایع ازاد برای همین میگم تازگیا ازاد نکردی ازش گذشته به نظرم .بعید میبینم چنین اشتباهی من نظرم اینه ازاد کردی برای تنبلی سایز ریز ازاد میکنی بالغش نمیکنی بعد ازاد کنی‌.من اون وقتا گفتم سایز ۲۲ داشتم تازه مایع ازادم داشتم یعنی یکی ازاد شده بود بهم گفت بعد از ظهرم این ازاد میشه کلا میگم ببین دارو گیاهی چکار میکنه من وقتی دکترم کلومفین داد داغووووون شدم این دارو ها خوب نیستن داغون شدما اینقدر درد داشتم من میگم اگه تایم داری و سنت پایینه با دارو گیاهی ببین چکار میکنی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان