یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.
روی ران بود؟ چند تا بود؟ شما هم تو پر هستین؟ با باردار بودین؟
من اونموقع چاق بودم.
اره اون قسمتها بود
چیز خاصی هم نیستن
من فکر کردم زگیله رفتم دکتر گفت منگولست
چیز خاصی نیست
یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.
روی ران بود؟ چند تا بود؟ شما هم تو پر هستین؟ با باردار بودین؟
۲.۳تا
اره مامان منم دو تا داره دو تا حالت اویزان طور هست وای مگه روی ران هم زگیل میزنه؟
اره زگیل میزنه.
فقط اینکه بگم موقع حمام اون قسمت بدنشون رو بشورن حتما.
نذازن مربوط باشه
قبل از خواب وازلین بزنن فرداش تمیزش کنن.
همین
چیز خاصی نیست،نگران نباش
اره زگیل میزنه. فقط اینکه بگم موقع حمام اون قسمت بدنشون رو بشورن حتما. نذازن مربوط باشه قبل از خو ...
ای وای من فکر میکردم فقط ناحیه تناسلی میزنه اخه روی ران که اصلا مخاط نیست حالا درکل مامانم میذونم زگیل نیست اما خواستم بدونم مثلا زیاد نمیشع یهو اگر برش نداریم