2777
2789

اولین حقوق شوهرم بعد عروسیمون کلا رفت جا پول فیلمبردار و قسط ۱ ونیم مونده ازش تااخر ماه برا خرجی دلم میخواد پس انداز کنیم ازاول زندگی شما چندوقت بعد پس اندازو شروع کردید؟

بزودی من مادر میشم قولشو از خدا گرفتم 😍😍 الهی به امیدتو ۱۴۰۳/۳/۱۶ روز تولدمه امسال بهترین هدیه ی تولدو خدا به من داد وقتی فهمیدم توی دلم دلبری لونه کرده😍 شاید دوقلو باشه اخه چند تا فولیکول داشتم من از خدا کم نمیخوام بچه میخوام دوقلو میخوام صحیح و سالم  تاروز تولدم امضای من ب حقیقت تبدیل میشه منم مادر میشم انتظارم تموم میشه خدایاشکرت امشب ۱۴ روز امپول hcgمیگذره هنوز بی بی چک نزدم چون میترسم از منفی شدنش نمیدونم دارمت یانه ولی من هرشب باهات حرف میزنم کاش خدا تورو به من بده  روز تولد امام رضا بی بی چک مثبت شد خداروشکر خودت مواظب تودلی باشه ممنون ازت واقعا عاشقتم خدا خدایا تورو به دو دست بریده ابالفضل قسم میدم قلب بچه ام تشکیل بشه بزودی ممنونم ازت 😍 خدایا خودت مواظب هدیه قشنگ ایی که بهم دادی باش به خودت میسپارم دوست دارم  برام‌حفظش کن❤ دخترم زیباترین هدیه خدا مثل یه کوه پشتت میمونم خداتورو برام حفظ کنه  
تو دو سال پونصد تومن 😄 اما الان اراده کردم که پول جمع کنم برا عوض کردن خونمون

ما خونه ازخودمون نداریم‌پدرشوهرم خونه داده

بزودی من مادر میشم قولشو از خدا گرفتم 😍😍 الهی به امیدتو ۱۴۰۳/۳/۱۶ روز تولدمه امسال بهترین هدیه ی تولدو خدا به من داد وقتی فهمیدم توی دلم دلبری لونه کرده😍 شاید دوقلو باشه اخه چند تا فولیکول داشتم من از خدا کم نمیخوام بچه میخوام دوقلو میخوام صحیح و سالم  تاروز تولدم امضای من ب حقیقت تبدیل میشه منم مادر میشم انتظارم تموم میشه خدایاشکرت امشب ۱۴ روز امپول hcgمیگذره هنوز بی بی چک نزدم چون میترسم از منفی شدنش نمیدونم دارمت یانه ولی من هرشب باهات حرف میزنم کاش خدا تورو به من بده  روز تولد امام رضا بی بی چک مثبت شد خداروشکر خودت مواظب تودلی باشه ممنون ازت واقعا عاشقتم خدا خدایا تورو به دو دست بریده ابالفضل قسم میدم قلب بچه ام تشکیل بشه بزودی ممنونم ازت 😍 خدایا خودت مواظب هدیه قشنگ ایی که بهم دادی باش به خودت میسپارم دوست دارم  برام‌حفظش کن❤ دخترم زیباترین هدیه خدا مثل یه کوه پشتت میمونم خداتورو برام حفظ کنه  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه نظر من اگه بدهکاری عروسی دارید اول بدهکاریا رو بدید بعد از ماه بعد حساب کنید تا اخر ماه چند خرجتونه یکم بیشترشو بزار برا خرجی ما بقی رو پسنداز کن

وزن قبلی ۷۲ .وزن فعلی۶۲.۹۰۰ .وزن مورد نظر ۶۱

ببین هر بار خرید میری پنجاه یا صد تومن بردار بذار کنار حتی خودتم فراموشش کن.. پونصد تا یه تومن که شد یه پارسیان بخر بذار کنار ان شاءالله بعدا برا چیزای خوب خوب پس انداز داشته باشی.. 

تو رو خدا لایک نکن
یه نظر من اگه بدهکاری عروسی دارید اول بدهکاریا رو بدید بعد از ماه بعد حساب کنید تا اخر ماه چند خرجتو ...

این ماه بدهیارو دادیم خداروشکر تموم شد ولی شوهرم کولر خرید باید پول اونو بدیم این ماه

حالا صبر کن ،لولا که همون خرجای عروسی و داری میدی انگار پس اندازه ،بعدم تو دیگه هیچ وقت تازه عروس نمیشی ،چند ماه خوش بگذرون وقت برا پس انداز هست 

عشق یعنی همه بدونن برای اون چه کردی ولی خودش ندونه‌
من اصلا تو این موضوعات دخالت نمیکنم خودش فکر اقتصادیش خوبه باهام مشورت میکنه منم اوکی میدم‌ولی ذهن ...

شوهر من خیلی دست و دل بازه خرج میکنه من باید مدیریت کنم

این ماه بدهیارو دادیم خداروشکر تموم شد ولی شوهرم کولر خرید باید پول اونو بدیم این ماه

خب از ماه بعدش شروع کنین یه کارت جدا گانه بزارید برا پسندازاتون ماهم همینکارو میکنم 

وزن قبلی ۷۲ .وزن فعلی۶۲.۹۰۰ .وزن مورد نظر ۶۱
ببین هر بار خرید میری پنجاه یا صد تومن بردار بذار کنار حتی خودتم فراموشش کن.. پونصد تا یه تومن که شد ...

یه یادداشت کوچولو هم بذار توی پاکتش مثلا تاریخ و قیمت روز و ان شاءالله برا خرید سیسمونی.. یا برا بزرگ کردن خونه یا هرچی که دوس داری.. 

من تازه این کارو شروع کردم 

تو رو خدا لایک نکن
دوسال ۶۰۰ جمع کردم🤐ی ابمیوه برا خودم نگرفتم شوهرمم نمیدونس ی موقعیتی پیش اومد دادم شوهرم بهمم برنگر ...

۶۰۰ میلیون دیکه؟

صحبت از ماندن یک عُمر بماند به کنار ...قدر نوشیدنِ یک چای بمانی کافیست 🕊🙃