حنا۶۷ مدیر استارتر عضویت: 1400/05/10 تعداد پست: 94 عنوان مولتی کوکر 24735 بازدید | 31 پست سلام دوستان تازگی مولتی کوکر خریدین؟اگر راضی هستین لطفا مارکشو محبت کنین بگین 1401/03/14 | 10:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دکترارنست عضویت: 1398/01/07 تعداد پست: 5459 من خریدم تازگی استفاده نکردم ولی خواهرم داره خیلی راضیه مارکش هم پارس خزره منم همونو گرفتم
حنا۶۷ مدیر استارتر عضویت: 1400/05/10 تعداد پست: 94 من خریدم تازگی استفاده نکردم ولی خواهرم داره خیلی راضیه مارکش هم پارس خزره ... اها چه خوب مارک فیلیپس دیدم نمیدونم چجوریه ۴ کاره س زودپز،پلوپز،بخارپز،ارام پزچون شاغلم فکر کنم بدردم بخورهگفتم نظرات دوستانم رو هم بدونم
دکترارنست عضویت: 1398/01/07 تعداد پست: 5459 اها چه خوب مارک فیلیپس دیدم نمیدونم چجوریه ۴ کاره س زودپز،پلوپز،بخارپز،ارام پز چون شاغلم فکر کنم بد ... والا تا اونجایی که من تحقیق کردم فیلیپس خیلی مارک خوب و معتبریه من جارو برقیشو چندساله دارم کاملا راضیم و مولتی کوکر هم خیلی وسیله خوب و کاربردیه
existentialism عضویت: 1401/02/30 تعداد پست: 25 اها چه خوب مارک فیلیپس دیدم نمیدونم چجوریه ۴ کاره س زودپز،پلوپز،بخارپز،ارام پز چون شاغلم فکر کنم بد ... عزیزم شما خریدین؟مارک و مدلش لطفا و اینکه راضی هستین؟سرخ کن هم داره؟
حنا۶۷ مدیر استارتر عضویت: 1400/05/10 تعداد پست: 94 عزیزم شما خریدین؟ مارک و مدلش لطفا و اینکه راضی هستین؟ سرخ کن هم داره؟ سلام عزیزم من مایدیا یا همون مدیا خریدم بله سرخ کن هم داره منوهاش خیلی خیلی کامله فقط رنگش مشکی سفیده ممکنه نسبت به مدلای استیل زودتر چرک بشه
حنا۶۷ مدیر استارتر عضویت: 1400/05/10 تعداد پست: 94 عزیزم شما خریدین؟ مارک و مدلش لطفا و اینکه راضی هستین؟ سرخ کن هم داره؟ ایتم عکس و مدلش
tabaaasssom عضویت: 1399/07/05 تعداد پست: 1305 سلام عزیزم من مایدیا یا همون مدیا خریدم بله سرخ کن هم داره منوهاش خیلی خیلی کامله فقط رنگش مشکی سفید ... زودپزم هس
لیچو عضویت: 1401/11/24 تعداد پست: 4 سلام.مولتی کوکر بوش خریدم خوبه ولی آرامپزش و دکمه ساعتشو نمیدونم کجاس برای تهیه خورش
امیتیس۹۹۰۰۹۹۰۰ عضویت: 1399/06/15 تعداد پست: 5534 سلام عزیزم من مایدیا یا همون مدیا خریدم بله سرخ کن هم داره منوهاش خیلی خیلی کامله فقط رنگش مشکی سفید ... سلام ببخشید برنج داخلش خیلی به هم نمیچسبه؟
حنا۶۷ مدیر استارتر عضویت: 1400/05/10 تعداد پست: 94 سلام ببخشید برنج داخلش خیلی به هم نمیچسبه؟ چرا برنج توش چسبنده میشهمن برای انواع خورشت و سوپ و مرغ استفاده می کنم و راضی ام
حنا۶۷ مدیر استارتر عضویت: 1400/05/10 تعداد پست: 94 زودپزم هس بله بیشتر از زودپزش برای خورش استفاده می کنم و ارامپز هم دارهکلا برای من منوی سرخ کن و زودپز و ارامپزش خیلی کاربردیههفته ای ۳ بار حتما استفاده می کنم ازش
توت_فرنگی۷۷_قبلی عضویت: 1399/04/22 تعداد پست: 8133 بله بیشتر از زودپزش برای خورش استفاده می کنم و ارامپز هم داره کلا برای من منوی سرخ کن و زودپز و ارا ... سلام عزیزم. سرخ کن هم داره؟ ینی نیاز نیست از این سرخ کن بدون روغنا دیگ بخریم؟! میشه برام دعا کنید هرچه زودتر عروسی کنم از اون عروسیایی ک ارزشو داشتم💙🥲
حنا۶۷ مدیر استارتر عضویت: 1400/05/10 تعداد پست: 94 سلام عزیزم. سرخ کن هم داره؟ ینی نیاز نیست از این سرخ کن بدون روغنا دیگ بخریم؟! عزیزم گزینه سرخکن داره ولی سرخکنش در حدی هست ک مثلا گوشت و پیاز خورش رو توش تفت داد.قابلیت سرخ کردنش مثه سرخ کن بدون روغن یا هواپز نیس