2777
2789
سلام عزیزم میشه بگی چقد خریدی؟ کاملا ازش راضی؟ 

سلام عزیزم من پارسال تابستون سه میلیون و خورده ای خریدم 

آره خیلی راضی ام بیشترین استفاده ش واسه من برای پخت انواع خورش،سوپ،عدسی،مرغ  و گوشت هست مخصوصا اگر شاغلی و وقت کم داری گزینه زودپز و آرام پرش خیلی کمک کننده هست اما پلو یک بار درست کردم توش خراب شد از گزینه پخت برنجش دیگه  استفاده نکردم اما خورشتامو از وقتی اومدم خونه خودم فقط با این دستگاه درست کردم و هر دفعه هم جاافتاذه و خوشمزه شده 😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم من پارسال تابستون سه میلیون و خورده ای خریدم  آره خیلی راضی ام بیشترین استفاده ش وا ...

عزیزم. ببخشید میتونی توش تفتم بدی یا اینکه وسطش که داره میپزه چیزی اضافه کنی

عزیزم. ببخشید میتونی توش تفتم بدی یا اینکه وسطش که داره میپزه چیزی اضافه کنی

اره ببین گزینه داره مثلا میخوای سوپ درست کنی گزینه سرخ کردن یا تفت دهی رو میزنی پیاز و مرغ و ادویه و ربتو تف میدید و هم میزنی مثه سرخ کردن معمولی ک‌روی اجاق انجام میشه. بعد ک کارت تموم شد مثلا جو و آب و هر چی مد نظرته می‌ریزی میزنی گزینه خورشت درشو می‌بندی میره رو حالت زودپز .

تایمش مثلا من برای سوپ حدود ۳۰دقیقه الی ۴۰دقیقه میزارم بسته به حجم موادم.وسط کار هم اگه دربش بسته بود بخوای چیزی اضافه کنی اول دکمه کنسلو‌ میزنی بخار رو از سوپاپ خارج می کنی بعد درب رودبار می کنی

[QUOTE=305909877]گوشتو چقد طول میکشه بپزه؟ [/QUOTابگوشت و خورشت که درست می کنم میدارم روی یک ساعت و نیم .کامل گوشت و حبوباتم پخته س.یکی دو دفعه باش کار کنی کامل دستت میاد و خیلی علاقه مند میشی بهش😁

اره ببین گزینه داره مثلا میخوای سوپ درست کنی گزینه سرخ کردن یا تفت دهی رو میزنی پیاز و مرغ و ادویه و ...

ممنون عزیزم مثلا چقد طول میکشه هواش خالی بشه؟ 

یه نفر فیلیپس داشت ناراضی بود میگفت مثلا وسط کار بخام چیزی اضاف کنم 1رب طول میکشه هواش خالی بشه

بعد یه سوال دیگه این مدل تایمر تاخیری وحالت گرم نگهدارنده هم داره یا نه؟ 

گزینه گرم نگهدارنده نداره ولی مثلا اگر دو ساعت پیش تایم پخت غذا تموم بشه خودش اتومات غذا رو تا دو سه ساعت بعد گرم نگه میداره 

سلام عزیزم من پارسال تابستون سه میلیون و خورده ای خریدم  آره خیلی راضی ام بیشترین استفاده ش وا ...

ببخسیدمیشه تاپیک اخرمو ببینی اگ بلدبودی کمکم کنی 

و ی سوال دیگه از گزینه خورشت حبوباتو گوشت هم پخته میشه؟؟؟نیازی نیس ب زودپز

تیکر دوسالگی پسرمه