2777
2789
عنوان

یخچال ساید یا دوقلو کدوم بهتره

181 بازدید | 16 پست

کدوم؟؟؟

تعداد رای : 27
نظرسنجی
یخچال ساید
6
22%
یخچال دوقلو
20
74%
یخچال پهن
1
3%
عضو گروه لاغری خزان نارنجی وزن اولیه ۸۷کیلو وزن دوم ۸۰کیلو وزن هدف ۷۰کیلو.. البته برای خواهرم هست ولی من به جاش عضو شدم کمکش کنم 🥰

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۲قلو بهتره من پهن دارم ناراضیم میخوام دوقلوبگیرم

خدایا همیشه هوام داشتی همیشه به موقع نجاتم دادی بهت ایمان واعتماد دادم.خدایا توروبه بزرگیت قسم خواسته دلم بامصلحتت یکی بشه محمد یاسین بهم بدی خانم ام البنین توروبجان عباست قسم پیش خداضامنم بشو 😭خدابهم محمد یاسین ببخشه.دوستان هرکسی امضام روخوند ۱صلوات برای حاجتم بفرسته

دوقلو خوبه ساید هم جابجایی سخته هم جاش کمتر دوقلو جادارترهست 

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی

فقط دو قلو 

مامانم پهن داره ولی کنارش فریزر هم داره چون فریزرشون کم جا هس

دعای نی نی سایتی زود قبول میشه....خوندی ی دعایی برای شفای پدرم بکن .گرفتار سرطان هست.خدایا سلامتی پدرمو بهش ببخش ..الهی آمین 
۲قلو بهتره من پهن دارم ناراضیم میخوام دوقلوبگیرم

آخه برای جهیزیه میخواستم بدونم خونه دوستمم کوچولو دوقلو جا میشه؟

عضو گروه لاغری خزان نارنجی وزن اولیه ۸۷کیلو وزن دوم ۸۰کیلو وزن هدف ۷۰کیلو.. البته برای خواهرم هست ولی من به جاش عضو شدم کمکش کنم 🥰
من ندارم ولی بسیار برام آرزوه . تو مغازه ها یا خونه کسی میبینم محو زیباییش میشم. داخلش هم دیدم عالیه

آخی الهی عزیزم انشاالله خودت بگیری به زودی

من ساید گرفتم خییییلی پشیمونم فریزرش جا نداره.خواهرم گفته بود نگیر ولی گوش ندادم😫

واقعا؟مارکش چیه

اره پهن نگیر من دارم خیلی پشیمونم انشالله به زودی دوقلو میخرم

خدایا همیشه هوام داشتی همیشه به موقع نجاتم دادی بهت ایمان واعتماد دادم.خدایا توروبه بزرگیت قسم خواسته دلم بامصلحتت یکی بشه محمد یاسین بهم بدی خانم ام البنین توروبجان عباست قسم پیش خداضامنم بشو 😭خدابهم محمد یاسین ببخشه.دوستان هرکسی امضام روخوند ۱صلوات برای حاجتم بفرسته
آخه برای جهیزیه میخواستم بدونم خونه دوستمم کوچولو دوقلو جا میشه؟

فکرجاش نکن فکر اخرکن من اینقدر پشیمونم

نه داخل فریزرش درست جادارم نه داخل یخچال فریزر قفسه اول نان دوم خرما سوم گوشت اخری خیلی کوچیه نمیشه درست کحسابی چیزی گذاشت همیشه خرماهام خونه مامانم یاسردخونه  میگذارم