2789
عنوان

اقا پسرا

790 بازدید | 63 پست

اگه برید خواستگاری دختری کلا اکی بشید و طرف مقابل مشکلی داشته باشه نه سخت 

مثلا در حد نیاز دندونا ب ارتودنسی یا مشکل داشتن انگشت پا و اینا و بهتون بگه چه واکنشی نشون میدید

دختری از دیار حسرت ...؛)         

هیچی عقدش میکردم دیگه مشکل حادی ک نداره 

دیدی هی با خودت میگی "اگه اینبار تکست بده عمرا جوابشو بدم! عمرا اگه زنگ بزنه و تلفنو بردارم"؟!ولی بازم وقتی برمیگرده هم جوابشو میدی، هم باهاش حرف میزنی؟! اخوان ثالث خیلی قشنگ‌ این حالمون رو توضیح میده و میگه:"گفته بودم بعد از این باید فراموشش کنم! دیدمش ‌‌وز یاد بردم گفته های خویش را"❤❤❤درخواست ممنوع حتی شما⛔📛کاربر آقام 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

هیچی چیز مهمی نیست 

کسی که واقعا دوست داشته باشه با این چیزا پس نمیده تو قبل ازدواج بگو اگه نخواست ولش کن لیاقتت نداره

البته دخترم😂💔

تو رو جون هرکی دوست دارید با دیدن این همه بدبختی بچه نیاریدد💔 اینو بخون 🖤و یک دقیقه روش فکر کن اگه الان بچه دارید یا باردارید امیدوارم بهترین و آزادانه ترین زندگیو براش بسازید🍃 داشتم به خدای رنگین کمون عادت میکردم که بارون اومد و یادم داد....💔🥀بچه ها نخندینا...
هیچی چیز مهمی نیست  کسی که واقعا دوست داشته باشه با این چیزا پس نمیده تو قبل ازدواج بگو اگه نخ ...

حتما قبلش میگم 

البته فک نکنم با اینا کسی ک دلم.میخواد بیاد خواستگاری انقدر دخترای سالم و خوشگل هستن

دختری از دیار حسرت ...؛)