2789
عنوان

گلوم درد میکنه😫

97 بازدید | 11 پست

چیکار کنم خوب بشه

تیکر بار داری نیس 🙊حسبی الله وکفا ❤.  تسلیم نشی بردی حتی اگه آسفالتت كرده باشن✌🏻        هرچی برای من میخوای چه خوب چه بد خدا صد برابرشو به خودت بده انشالله😉.          بگو ماشالله 😁.  هرچیزی زکات داره زکات خرد هم تحمل نادان هاست🙂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم شربت دیفن هیدرامین قرقره کن . آب نمک قرقره کن . آویشن دم کن بخور . نشاسته بخور . 

ان‌شاءالله به زودی خوب بشین.

امروز برای امام زمانت صلوات فرستادی؟! 🙃🌿 میشه برای حاجت رواییم یه صلوات مهمونم کنی ؟! 😊❤.           تازه وارد نیستم کاربری سوممه 🙃
دردت ب جونم خوب شی  عسل و لیمو و آب داغ قاطی کن بخور

خدا نکنه گل من😘

تیکر بار داری نیس 🙊حسبی الله وکفا ❤.  تسلیم نشی بردی حتی اگه آسفالتت كرده باشن✌🏻        هرچی برای من میخوای چه خوب چه بد خدا صد برابرشو به خودت بده انشالله😉.          بگو ماشالله 😁.  هرچیزی زکات داره زکات خرد هم تحمل نادان هاست🙂
چیشده عزیزم، سرماخوردی عزیزم، سرفه هم میکنی یا آب دهن هم قورت نیدی گلوت درد میگیره

نه قورت میدم حس خفگی دارم میخوابم درد میگره از داداش یازده ماهم گرفتم😥

نه قورت میدم حس خفگی دارم میخوابم درد میگره از داداش یازده ماهم گرفتم😥

آخی عزیزم، دمنوش آویشن عالیه

با آب نمک گلوتو غرغر کن

غذاهای چرب و سرخ کردنی و آب سردنخور عزیزم، انشاالله زودی خوب میشی🙏🙏🙏

اب داغ کن بریز تو لیوان بزار ولرمممم شه بعد ی قاشق عسل و یه قاشق ابلیمو بریز توش خوب میشی ففط اب داغ نباشه ها ولرم باشه

کیان فقط اسم پسرونه نیس، اسم دخترونه هم هس😤واسه حاجتم صلوات بفرس💙💙💙💙