2777
2789
عنوان

بارداری

114 بازدید | 13 پست

سلام خانمایی گل من خیلی استرس دارم تا شبم نمی تونم برم بی بی چک بخرم من همیشه هفتم وهشتم پریود میشدم به روش طبیعی بعد من ماه قبل قرص کردم وبیست ویکی رو کامل نخوردم چند تا کمتر خوردم وبعد از چند روز پریود شدم یعنی دوم پریود شدم حالا این ماه قرص نخوردم امروز ده روزه از پریودم میگذره هنوز پریود نشدم خیلی نگرانم به نظرتون احتمال بارداری هست من میگم شاید مال قرصا باشه دلمم درد می کنه کمی چه کنم ......

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم  با انگشت خودتو معاینه کن ببین دهانه رحم بالاس یا پایین  ولی به دهانه فشار نیار و دستتم قبلش خوب  بشور

اگه دهانه رحم بالا باشه احمتنال بارداری هست

پایین باشه نیست 

علایم های دیگتم چک کن  تنگی وتژن  حالت تهوع سر درد ادرار بد بو ادرار زرد جوش صورتی که قبلا نداشتی

حوابالویی  بی حالی 

طعم فلز تو دهن

ترشح و...

چطور بفهمم بالاس یانه ؟علائمی ندارم

جوری ک رو توالت میشینن بشین با انگشت اشاره خودتو معاینه کن  اینجوری:انگشت رو میبری تو 

تا ننوک انگشت میخوره به یه چیز گردالی که انگار توش یه سوراخ کوچیکه بسته هست اون دهانه رحمه 

اگه انگشتت تا ته فرو رفت بعد به اون  گرده رسید یعنی  فعلا موعد پریود نیس و اگه 

یه بند انگشت یا دو بند رفت تو و بهش رسید یعنی نزدیک پریوده

حالا اگه  چند روز از موعدت گذشته باشه و دهانه  بالا باشه ب احتمال زیاد بارداری چون وقتی باردار لاشی دهانه رحم بالا میمونه و نمیاد پایین 

احتمالا هورمونات بهم ریخته ولی ی بی بی چکم بزن

دیروز بی بی گذاشتم منفی شد ولی دوباره پریود نشدم میگی چه کار کنم اولین باره این طور شدم میترسم تنبلی تخمدان نداشته باشم

دیروز بی بی گذاشتم منفی شد ولی دوباره پریود نشدم میگی چه کار کنم اولین باره این طور شدم میترسم تنبلی ...

ی سونو زده عزیزم

اگ تنبلی یا کیست باشه مشخص میشه

بـِخند بِزار هَمه بِفَهمَن قَوى تَر اَز ديروزى!♡
ی سونو زده عزیزم اگ تنبلی یا کیست باشه مشخص میشه

هنوز نشدم اولین بار در زندگیم فردا برم بی بی بزنم دوباره نمیدونم چه کار کنم  مریض باشم چه کنم حتما میرم الان درس دارم بعد از امتحانام