2777
2789
عنوان

عمل بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 1542 بازدید | 70 پست
خیلی بنظر منم استرس روزای بعد عمل از قبل عمل خیلی بیشتر

دقیقا باید با دهن باز باید عطسه کنی نمیتونی بخوابی من الان سه روزه دوتا بالش میزارم زیر سرم باید صاف بخوابم اصلا نمیشه 

برای منم گفته یه سال طول می‌کشه من گفتم نیمه فانتزی باشه والا دماغم و ک یکم کوتاه کردن حالا نم ...

من گفتم طبیعی حس میکنم زیادی طبیعی اصلا کسی متوجه نمیشه عمله شاید حداقل از نیمرخ 

الان میگم کاش میگفتم نیمه فانتزی 

هم هم گوشتی بود هم یکم نوکش افتادگی داشت بالاتر اومده خوب شده اما حس میکنم هنوز جا داره کوچیکتر شه خدا کنه هنوز ورم باشه 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

دقیقا باید با دهن باز باید عطسه کنی نمیتونی بخوابی من الان سه روزه دوتا بالش میزارم زیر سرم باید صاف ...

یه هفته اول سخته بعد عادت میکنی باورت میشه من بعد ک دکترم گفت میتونی مثل قبل بخوابی عادت کرده بودم دو بالشت می زاشتم 

من گفتم طبیعی حس میکنم زیادی طبیعی اصلا کسی متوجه نمیشه عمله شاید حداقل از نیمرخ  الان میگم کا ...

حالا من گفتم استخون بینی م قشنگ فرم بگیره نیمه ولی خودم حس میکنم قوس ندادن حالا بازم معلوم نیس آتل داره

خداکنه

میشه عزیزم 

من خودم روزی صدبار عکس میگرفتم هی جلو اینه میرفتم هی از مامان اینا می پرسیدم خوب شده نشده 

الان دیگه برام عادی شده مگر اینکه بخوام بیرون برم یکم استرس بگیرم

2790
2778
2791
2779
2792