2777
2789
عنوان

عمل بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 1542 بازدید | 70 پست
راضی هستی؟

تقریبا نیمرخم خیلی قشنگ شده اما  دوست داشتم نوک بینیم یکم جمعتر باشه نمیدونم  هنوز ورمه یا مدلش همینه چون خودم یه مدل طبیعی میخواستم و اینکه دو طرف بینیم پره ها یکیش انگار یکم افتادگی داره بهم گفته پنبه بزارم 

دکترم بهم گفته یه سال طول میکشه بینی فرم اصلیش و نشون بده

من خودم  هر روز استرس دارم ک کسی ایراد نگیره و این فرم  تا آخر همینطوری باشه یه روز راضیم یه روز ناراضی 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

تقریبا نیمرخم خیلی قشنگ شده اما  دوست داشتم نوک بینیم یکم جمعتر باشه نمیدونم  هنوز ورمه یا ...

آره منم دوستم عمل کرد تا یه سال همین بود بعد یه ساللللل عالی شد

نرای هول و عوضی درخواست ندن😒من متاهلم و عاشق شوهرمم بی ناموس درخواست نده

تیپ پلاسیم عمله ولی عمل کامل نیس مثلا شما قوز تو فقط بر میداری بعضی جاها بدون بیهوشی عمل میکنن

کجاها این عمل و انجام میدن؟

نرای هول و عوضی درخواست ندن😒من متاهلم و عاشق شوهرمم بی ناموس درخواست نده

دودلم نمیدونم چیکار کنم

میگم خوب با خودت سبک سنگین من

من خودم با اینکه الان یکم از فرم طبیعی الانم ناراضی هستم و هر روز کلی استرس دارم و گاهی یه ذره پشیمون میشم برگردم عقب بازم عمل میکنم اما شاید رو انتخاب دکتر و فرمی ک میخواستم تجدید نظر میکنم

عمل چیز بدی نیست بنظر من خیلی خوبه

اما حتما حتما تو انتخاب دکتر و مدلی ک میخوای تحقیق کن

دکترم انتخاب کردی چند نفر ک پیش دکتر مورد نظرت عمل کردن و از نزدیک ببین ک راضی هستن یا نه 

میگم خوب با خودت سبک سنگین من من خودم با اینکه الان یکم از فرم طبیعی الانم ناراضی هستم و هر روز کلی ...

دکتر خوبم نمیشناسم بدبختی کل پیج و نگاه میکنم کلا دو سه تا کار بی نقص دارن

تقریبا نیمرخم خیلی قشنگ شده اما  دوست داشتم نوک بینیم یکم جمعتر باشه نمیدونم  هنوز ورمه یا ...

برای منم گفته یه سال طول می‌کشه من گفتم نیمه فانتزی باشه والا دماغم و ک یکم کوتاه کردن حالا نمی‌دونم نیمه شده یا ن

دکتر خوبم نمیشناسم بدبختی کل پیج و نگاه میکنم کلا دو سه تا کار بی نقص دارن

پیج دکتر خوبه یه آگاهی مختصر نسبت به کار دکتر پیدا میکنی اما حضوری رفتن خیلی فرق داره من خودم اون اوایل ک تصمیم مختصر گرفتم گشتم تو اینترنت دنبال دکتر و تو اینستا کاراشون و نگاه میکردم

من خودم موقعی ک برا مشاوره رفتم هم بعدش دو سه مرتبه تو مطب دکترم رفتم از اونایی ک عمل کردن در مورد عوارض و رضایتشون سوال کردم

تنها اشتباهی ک کردم از اونایی ک اوایل عملشون بود و چسب داشتن سوال میکردم ک اونام درسته راضی بودن 

اما الان خودم فهمیدم برا نتیجه حداقل باید سه ماه رد شه 

پس حتما حضوری برو از بقیه سوال کن خجالت نکش 

یا مثلا تو اینستا دکتر مورد نظرت و پیدا کردی اکثرا کامنت میزارن ک راضی هستن یا نه میتونی ازشون سوال کنی در مورد همه چی ازشون سوال کنی

2790
2778
2791
2779
2792