2777
2789
عنوان

شوهرم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1599 بازدید | 94 پست
عزیز جدا از اینکه این کتاب مزخرفه و همون برده داری مدرن زنانه،شوهر اسی اصلا ادم نیست کسی ک سطح شعور ...

خب چیکار کنه باید رو اخلاق خودش کار کنه مهارت زندگی زناشویی یاد بگیره وگرنه هر روزی عذابه دختره بیچاره از همه حا رونده حداقل کمی مهارت یاد بگیره بلکه زندگی اش رو ب راه شد 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه خواهر مقعد دلم خونه هربار میمیرم و زنده میشم😭😭

بگردم،چیزی که ازش تعریف کردی و من متوجه شدم حس میکنم فقط به خاطر رابطه میخوادت ،خدا لعنت کنه این مردارو 

قربون صدقه یا ابراز احساسات وقتی که رابطه نخواد هم میکنه؟

دارای آلرژی به هر نوع آدم سمی✌🦋  نامه ای ب نیمه گمشدم**(((: عزیزم خسته شدم ازبس هرکی رسید بهم گفتم نامزد دارم و دوست نداره با پسرا حرف بزنم من که اینقدر حواسم به نبودنت هست پیدا شو دیگه🥺😂بوس بهت
خب چیکار کنه باید رو اخلاق خودش کار کنه مهارت زندگی زناشویی یاد بگیره وگرنه هر روزی عذابه دختره بیچا ...

اخه شوهری ک عملا داره بهش تجاوز میکنه

کتکش میزنه

هیچ ارزشی براش قائل نیست

اسی چیکارمیتونه بکنه،هرکاری کنه یارو ادم نیس

بقول اون کاربر چرا میخواد ب هرقیمتی شوهرداشته باشه

مرگ یبار شیون یبار،تمام تلاششو کنه واسه جدایی

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد
نه اصلا

بعضی مردا که اگه طرفو دوست داشته باشنم ابراز احساسات نمیکنن با عمل نشون میدن ،مطمئنی دوست داره؟چطوری آشنا شدین

دارای آلرژی به هر نوع آدم سمی✌🦋  نامه ای ب نیمه گمشدم**(((: عزیزم خسته شدم ازبس هرکی رسید بهم گفتم نامزد دارم و دوست نداره با پسرا حرف بزنم من که اینقدر حواسم به نبودنت هست پیدا شو دیگه🥺😂بوس بهت
اخه شوهری ک عملا داره بهش تجاوز میکنه کتکش میزنه هیچ ارزشی براش قائل نیست اسی چیکارمیتونه بکنه،هر ...

مشکل این دختره طفلکی خانواده ای در کنار خودش نداره وگرنه جدایی برای راحت بود 

کامنتش در مورد مادرش بخون اون مادر داره زبون بسته رو می‌فرسته تو  آتیش خودشم از دور تشویش میکنه هر چی برشته تر بشی زیبا تری 

خدا کمکش کنه شرایط بدی داره

بگردم،چیزی که ازش تعریف کردی و من متوجه شدم حس میکنم فقط به خاطر رابطه میخوادت ،خدا لعنت کنه این مرد ...

هروقت میاد طرفم و قربون صدقع میره میدونم که رابطه میخاد یکم نفس و عمرم میکنه پشت بندش رابطه میخاد😭

هروقت میاد طرفم و قربون صدقع میره میدونم که رابطه میخاد یکم نفس و عمرم میکنه پشت بندش رابطه میخاد😭

خیلی سخته هااا ببین دوران عقد برای آشناییه وقتی میبینی به درد هم نمیخورید یه حرکتی بزن ،یا برو مشاور یا... طلاقو دوس ندارم مطرح کنم اگه میشه حلش کن

بعضی مردا که اگه طرفو دوست داشته باشنم ابراز احساسات نمیکنن با عمل نشون میدن ،مطمئنی دوست داره؟چطوری ...

دوس بودم باهاش سه ماه دوس بودیم اخلاقش معرکه بود بعد اومد خواستگاری و ازدواج کردم چند روز بعد از عقدمون تغییر کرد رفتاراش