2777
2789
عنوان

شوهرم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1599 بازدید | 94 پست
مشکل این دختره طفلکی خانواده ای در کنار خودش نداره وگرنه جدایی برای راحت بود  کامنتش در مورد م ...

ای خداااا😔💔

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوس بودم باهاش سه ماه دوس بودیم اخلاقش معرکه بود بعد اومد خواستگاری و ازدواج کردم چند روز بعد از عقد ...

تو چند تا پستای اینجا دیدم متاسفانه اوناییکه باهم دوس بودن بعضیاشون شوهراشون اینطوری شدن 😑

حتما خیلیم دوسش داری ،ببین این علنا داره خیانت میکنه الان که زن داره براچی با دختر چت میکنه

دارای آلرژی به هر نوع آدم سمی✌🦋  نامه ای ب نیمه گمشدم**(((: عزیزم خسته شدم ازبس هرکی رسید بهم گفتم نامزد دارم و دوست نداره با پسرا حرف بزنم من که اینقدر حواسم به نبودنت هست پیدا شو دیگه🥺😂بوس بهت
تو چند تا پستای اینجا دیدم متاسفانه اوناییکه باهم دوس بودن بعضیاشون شوهراشون اینطوری شدن 😑 حتما خی ...

حتی با دخترخاله خودمم بود چند بارم چت هاش دیدم با دخترا همش هم میزنه زیرش میگه چیزی نمیگفتم بحت متفرقه یا کاری بوده

🙂دختر می‌خوای عذاب بکشی تا آخر عمر ؟؟ 

رابطه داشتین ؟ اگه نداشتین برو باطل کن عقد نامه رو نگران حرف مردم هم نباش هر کاری کنی ی چی میگن 

با دختر چت می‌کنه تو رو هم میزنه ؟؟؟؟؟؟؟؟ من جا تو بودی طلاق می‌گرفتم 🚶🏼‍♀️

🎀

🙂دختر می‌خوای عذاب بکشی تا آخر عمر ؟؟  رابطه داشتین ؟ اگه نداشتین برو باطل کن عقد نامه رو نگر ...

مگه مامانم میزاره میگه من طلاق گرفتم تو دیگه نگیر زشته😭

حتی با دخترخاله خودمم بود چند بارم چت هاش دیدم با دخترا همش هم میزنه زیرش میگه چیزی نمیگفتم بحت متفر ...

دختر خالت دیگه ببخشید چه قدر بی عقله که نمیدونه نباید چت کنه با اون 

دارای آلرژی به هر نوع آدم سمی✌🦋  نامه ای ب نیمه گمشدم**(((: عزیزم خسته شدم ازبس هرکی رسید بهم گفتم نامزد دارم و دوست نداره با پسرا حرف بزنم من که اینقدر حواسم به نبودنت هست پیدا شو دیگه🥺😂بوس بهت
مگه مامانم میزاره میگه من طلاق گرفتم تو دیگه نگیر زشته😭

مگه به زشت بودنه،اگه قرار نیس بگیری بدون سختیای زیاده در راهه