2777
2789
عنوان

شوهرم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1599 بازدید | 94 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شرایط طلاق ندارم خودم بچه طلاقم مامانمم موافق نیس فقط خفت میده

خب! ببین مجبوری از الان شروع کنی رو خودت کار کنی و مستقل شی، اصلا وقتی ارامش روحی پیدا کنی میبینی طلاق اونقدرا هم برات وحشتناک نیست، دانشگاه میری؟

بدتر از خانواده شوهرت مادرته ک همچنین دختر ضعیفی تربیت کرده و میزنه تو سرش ب خاطر تربیت اشتباه خودش& ...

فقط خفت میده همین یا منو با بقیه مقایسه میکنه میگم رفتن غیبتم کردن اذیتم میکنن مامانم میگه بع تو چه بشین زندگیت بکن😭 خدایااا چیکار کنم اخه از بس گریه کردم چشمام شده کاسه خون میسوزه😭

خیلی پشیمونم ولی نه راه پیش دارم نع پس😭😭😭

میدونی الان پشیمون بشی شرف داره تا بعد از تولد بچه هات پشیمون بشی یه تکونی ب خودت بده اعتراض کن از شرایط موجود نذار ازت سواری بگیرن 

ب خودت میای میشی سن من با کلی آرزوی دفن شده گوشه دلت 

بذار صدای اعتراض آت بشنون بگو از شرایط پیش اومده ناراضی هستی 

خب! ببین مجبوری از الان شروع کنی رو خودت کار کنی و مستقل شی، اصلا وقتی ارامش روحی پیدا کنی میبینی طل ...

نه دانشگام نرفتم گفتن درس برای دختر نیس اتفاقا رتبه اول تو منطقه خودمون همیشه میاوردم دبیرستان

شوهرم خسیسه اولویتش اول خانوادش وقت اضاف اورد من اونم فقط برا رابطه میخواد کارش که تموم میشه میگع کا ...

ببین، اصلا این شوهر نمیشه، میدونی چرا؟ چون اصلا ادم نیست! تمرکزت و از روی این بردار بذار روی خودت

فقط خفت میده همین یا منو با بقیه مقایسه میکنه میگم رفتن غیبتم کردن اذیتم میکنن مامانم میگه بع تو چه ...

مادرت خیلی اشتباه میکنه باید حمایتت کنه راهنمایی آت کنه بتونی زندگیت بسازی نه اینکه کوتاه بیای تا پیر و مریض بشی

میدونی الان پشیمون بشی شرف داره تا بعد از تولد بچه هات پشیمون بشی یه تکونی ب خودت بده اعتراض کن از ش ...

چقد بگم اخه همش میگه کار دارم نمیتونم جایی ببرمت وظیفع تو فقط آشپزی و ظرف شستنه و رابطه😭😭 دلم خونه خواهر خوون