2777
2789
عنوان

اسکرین شات

| مشاهده متن کامل بحث + 795 بازدید | 54 پست
رفیقاش نمیتونه عصر ببینه شب بیاد خونه

ببین بعضی وقتا تایم کاریش شب بعضی وقتا صب بعضی وقتا عصر 

بهش میگم ساعت هشت شب بزو دوازده برگرد 

آقا ساعت یازده و نیم دوازده میره دو سه برمیگرده 

بهش میگم اصلا از عصر برو تا دوازده ولی آخر همون یازده و نیم دوازده میره 

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

ببین بعضی وقتا تایم کاریش شب بعضی وقتا صب بعضی وقتا عصر  بهش میگم ساعت هشت شب بزو دوازده برگرد ...

رفیقاش مجردن ؟ اصولا وقتی بعد تاهل بخوای پا به پای مجردا باشی این جور مشکل پیش میاد 

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند
نه ولی هفته ای سه بار اینطور 🥺

منم شوهرم پنج شنبه جمعه ها و روزایه تعطیل اینطوریه پیش رفیقاشه

منم همه کاری کردم درست بشه حتی تا الان دوبار تا پای طلاق رفتم ولی فقط یه ماهه اولش خوب میشد بعدش دوباره ادامه میداد شوهرمن مشروبم میخوره 

اوایل کتکم میزد منم دیگه کاریش ندارم میگم به درک هرکار میخواد بکنه 

نه تنهادیگه۱۸ سالم نیست😐بلکه ۱۹ و۲۰وحتی۲۱هم رد کردم🥲توروخدا یه دیقه وایسیم ببینم چی داره میشه!!😵‍💫

اینا میرن نصف شب پیش دوستاشون چی میکنن واقعا همیشه برامن سواله

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند
اهان باشه عزیزم من اول فکر کردم بخاطر کاره  ی شب ک میدونی دیر میاد خونه اول خونه رو حسابی بهم ...

یبار انجام دادم 

من تو این شهر فامیل ندارم غریبم 

اما دوست زیاد دارم یبار رفتم خونه دوستم  گوشی ام هم خاموش  

اما قشنگ اومد اونجا دنبالم 😐

اینا میرن نصف شب پیش دوستاشون چی میکنن واقعا همیشه برامن سواله

شوهرمن که مشروب میخوره وجالب اینجاس رفیقاش بیشترشون متاهلن خاک برسرشون

نه تنهادیگه۱۸ سالم نیست😐بلکه ۱۹ و۲۰وحتی۲۱هم رد کردم🥲توروخدا یه دیقه وایسیم ببینم چی داره میشه!!😵‍💫
یبار انجام دادم  من تو این شهر فامیل ندارم غریبم  اما دوست زیاد دارم یبار رفتم خونه دوست ...

اینبار برو توی ی مسجد بشین ک نتونه پیدات کنه یا زنگ بزن به خانوادت بیان دنبالت ببرن شهر خودشون و مجبور شه از رفیقاش دور شه 

❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆

برا ناهارم صداش نکن کلا انگار دیگه تو خونه نی ولش کن

از اینکه بفهمه ازش سرد شدم خیلی ناراحت میشه 

همیشه بهم گفته اگه  اینطور بشم دیونه میشه

من همیشه قهررکردم میومد آشتی 

میخوام این راه آخر امتحان کنم دیگه مثلا بت‌هاش حرف بزنم ناهار و شام صداش کنم اما مثل قبل رفتار عاشقونه ای باهاش نداشته باشم 

رفیقاش مجردن ؟ اصولا وقتی بعد تاهل بخوای پا به پای مجردا باشی این جور مشکل پیش میاد 

نه همشون اتفاقا متاهلن 

تازه همشون بچه دارن فقط شوهر من هنوز بچه نداره 

راهی نیست ک نرفته باشم 😢

میدونم اینجور آدما درست بشو نیستن 

من سر رفیق باز بودن رلم صدبار بهش گفتم خوشم نمیاد اول زد همرو انفالو کرد بعد بردوساعت نکشید فالو کرد بعد بهش گفتم منظورم از اینکه رفیق باز نباشی اینه وقت بیشتری واسم بزاری ن اینکه آن فالوشون کنی تازه روز پسر واس رفیقاش استوری گذاشت روز دخترم ب خواهرش تبریک گفت تو استوری اما ب من ن منم قهر کردم الان یکروزو نیمه پیام ندادم اونم صبح فقط ی سلام نوشته😐

ولی امروز استوری گذاشته رفیقامو عشقه

ولی حالا جوری خودشو واسه مامانم اینا جلوه داده ک اونا فکر میکنن خیلی دوسم داره

میدونم اینجور آدما درست بشو نیستن  من سر رفیق باز بودن رلم صدبار بهش گفتم خوشم نمیاد اول زد هم ...

به رل خیلی نمیشه گیر داد ولی ادم اختیار شوهرش بیشتر داره

نه همشون اتفاقا متاهلن  تازه همشون بچه دارن فقط شوهر من هنوز بچه نداره

چ عجیبن

منم شوهرم پنج شنبه جمعه ها و روزایه تعطیل اینطوریه پیش رفیقاشه منم همه کاری کردم درست بشه حتی تا ال ...

به من هم همیشه قول میده دو سه روز خوبه بعد دوباره شروع میشهههه 

نه کتک کاری اینا نداره 

مشروب هم نیست 

فقط میدونم قلیون میکشه اینم میدونم خیلی نسیت به گذشته کمتر شده