2777
2789

سلام من دوروزه این دارو رو تزریق میکنم شب اول خیلی کم ولی دیشب مقدار لکه بینی زیاد بود ممکنه عوارض این دارو باشه 

” زخم‌های دلت را فقط به خدا بسپارخودش بهترین مرهم‌ها را دارد …باور کن … آرام آرام همه چیز درست می‌شود. “

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بارداری؟ یا ای وی اف کردی؟

باردارم هفته چهارم سه بار سقط داشتم دکتر تجویز کرد

” زخم‌های دلت را فقط به خدا بسپارخودش بهترین مرهم‌ها را دارد …باور کن … آرام آرام همه چیز درست می‌شود. “

عزیزم برو دکتر 

چون این دارو باعث رقیق شدن خون میشه و ربطی ب لکه بینی نداره چون خلافشو انجام میده 

کاش همه چیز به وقتش یرات اتفاق بیافته،همون موقع ک ذوقشو داری!وگرنه گذر زمان همه چیزو برات بی رنگ میکنه.خدایا کمک کن تا وقتی ذوقشو داریم به آرزوهامون برسیم 🩷🌱🤌
این دارو خودش برای جلوگیری از لخته شدن و انعقاد خون هست درسته؟ احتمالا لکه بینی هم واسه همین رقیق ش ...

از شانس من دکترم مسافرت هستن ۲۱ ام نوبت دارم

من خودم بارداری پر خطر بود اخرای بارداری اینجوری شدم هپارین استفاده میکردم ک باعث میشه رحم سفت بشه انوکسا هم همینکارو انجام میده منتهی قوی تره

کاش همه چیز به وقتش یرات اتفاق بیافته،همون موقع ک ذوقشو داری!وگرنه گذر زمان همه چیزو برات بی رنگ میکنه.خدایا کمک کن تا وقتی ذوقشو داریم به آرزوهامون برسیم 🩷🌱🤌
من خودم بارداری پر خطر بود اخرای بارداری اینجوری شدم هپارین استفاده میکردم ک باعث میشه رحم سفت بشه ا ...

اخه تو عوارض دارویی نوشته خونریزی

از شانس من دکترم مسافرت هستن ۲۱ ام نوبت دارم

خب ببین

اون چیز که مسلم هست این هست که چون شما سقط داشتی باید تحت هر شرایطی این دارو رو مصرف کنی

چون به همین دلیل برات تجویز شده درسته؟

اگه خیلی هم نکران هستی به بخش اورژانس یک بیمارستان مراجعه کن ، تو روزهای تعطیل هم پاسخگو هستن عزیزم

اخه تو عوارض دارویی نوشته خونریزی

با دکترت مشورت کن 

مبارکت باشه عزیزم

تا جایی که من میدونم پروژسترون جلوی لکه بینی و خونریزی رومیگیره

استفاده میکنی؟

حتما برو اورژانس بیمارستان شرایطتت رو بگو

خب ببین اون چیز که مسلم هست این هست که چون شما سقط داشتی باید تحت هر شرایطی این دارو رو مصرف کنی چ ...

ممنونم عزیزم

مبارکت باشه عزیزم تا جایی که من میدونم پروژسترون جلوی لکه بینی و خونریزی رومیگیره استفاده میکنی؟ ...

ممنونم شیاف دارم ولی هنوز استفاده نکردم

الهی که نی نیت صحیح و سالم بغل بگیری

ممنون انشاالله به لطف دعاهاتون