2777
2789
وقتایی ک رفتارت اوکی و محترمانس و تو بحثی مقصر نیستی اگ ناز کرد اصلا نازشو نکش ک پررو تر میشه فک میک ...

اره 👌🏻 

من خودمم لجبازم تازه خیلی سعی میکنم متعادل رفتار کنم باهاش

الانم یه عذرخواهی کنه کوتاه میام 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره 👌🏻  من خودمم لجبازم تازه خیلی سعی میکنم متعادل رفتار کنم باهاش الانم یه عذرخواهی کنه کو ...

خوبه اینطوری 

لجبازی بیشتر رابطه رو خراب تر میکنه و باعث سردیتون میشه 

با سیاست و ناز رفتار کن بیشتر 

همون عامیانه بگم قلقشو بدست بیار خرش کن ک این رفتارا نکنه😂😂😂

پیام بالا رو ببین  به نظرت الان کاملا مشخص شد یا نه؟ 😐🤣

کوبوندیش😂

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

🤪 اینجوری گفتم یه ذره اعتماد به نفس بگیره  خیلی باحالی تو 🤣🤣🤣😘

بابا اعتماد ب نفس کاذب بهش نده بدبخت تر میکنه خودشو😂

قربونت عزیزم باحالی از خودته😋

درسته که توییو یه کیبورد موبایل!!  ولی دلیل نمیشه هرچیز بی اساسیو تایپ کنی که عزیز من !
بابا اعتماد ب نفس کاذب بهش نده بدبخت تر میکنه خودشو😂 قربونت عزیزم باحالی از خودته😋

نه معلومه خیلیییی اذیته 

این کاری ک کرد فقط از یه دخترِ ۱۳ . ۱۴ برمیاد

واقعا به قول تو باید بره روانپزشک 

نه معلومه خیلیییی اذیته  این کاری ک کرد فقط از یه دخترِ ۱۳ . ۱۴ برمیاد واقعا به قول تو باید ب ...

این ترس از دست دادن و تحقیر شدن داره

برا همین خودش تحقیر میکنه تا مبادا تحقیر بشه

یسری خزعبلات ذهنی بد داره

درسته که توییو یه کیبورد موبایل!!  ولی دلیل نمیشه هرچیز بی اساسیو تایپ کنی که عزیز من !