2777
2789
کاش اول اینجا نظرخواهی میکردم بعد جواب میدادم اَه 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

نه بابا جوابت خوبه 

ولی کلا این پیشنهاده سوزانده تر برای دفعات بعد

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره  مربوط ب تاپیک قبلمه 🙄 خواستی بخون  به نظرت سردی لازمشه یا زیاد تند رفتم دیگه

منم اگ بودم ناراحت میشدم اینطوری حرف زده 

ولی خو تو دیشب همون شب گرم گرفتی دوباره بعد الان یادت افتاده یهو سرد شی😂🤦‍♀️

الانم باید بیاد یکم منتتو بکشه توام بهش بگو اول اینکه کسی ک عاشقه چیز پنهانی از هم نداره بعدم من قصد دخالت ندارم ک من نمیخواستم تو با ناراحتی بخوابی ادم ک همیشه قرار نیس تو خوشیا کنار هم باشه واسه اینجور وقتا بیشتر لازمه با این رفتار و نوع صحبتت من حس کردم غریبم و تو زندگیت نقشی ندارم اگ نمیخواستی بگی میشد محترمانه تر جوابمو بدی ن این مدلی

منم اگ بودم ناراحت میشدم اینطوری حرف زده  ولی خو تو دیشب همون شب گرم گرفتی دوباره بعد الان یاد ...

😂😂😂 دقیقا الان میگه این چشه 

اخرش گرم و عاشقونه تموم کردم الان سردی و بی توجهی میکنم 😁😅

اخه خیلی حرصم در اومد و از رفتارش دلم گرفت 

نتونستم هضم کنم با خودم اون شب نشون ندادم ولی تصمیم گرفتم یه چند روز زیاد گرم نباشم فکر نکنه همش در دسترسم و همه جوره فداکاری میکنم واسش 

بعضی وقتا بی توجهی طرف مقابل رو بیشتر جذب و حریص میکنه 

😂😂😂 دقیقا الان میگه این چشه  اخرش گرم و عاشقونه تموم کردم الان سردی و بی توجهی میکنم 😁😅 ...

اره بزار متوجه اشتباهش بشه و یاد بگیره چطور باهات رفتار کنه 

ولی خوب نباید اون موقع انقد گرم خداحافظی میکردی الان یهو سرد😂

بنده خدا الان گیج میشه احتمالا نمیدونه دلیلش چیه و ممکنه ب روی خودش نیاره و ب رفتار شب قبلش نگیره کلا😂

اره بزار متوجه اشتباهش بشه و یاد بگیره چطور باهات رفتار کنه  ولی خوب نباید اون موقع انقد گرم خ ...

حالا ب نظرت جواب میده؟ 🤔 

اخه اونم یکم لجباز و بدقهر و لوسه زود چس میکنه خودشو 🥴🤣🤣

نه دیگه بعد اون شب این اولین حرفم بود  مشخصه برمیگرده ب اون 😐

ن چون اون موقع کاملا عادی و گرم برخورد کردی تشخیصش سخته😂

احتمال میدم ب رفتار دیشبش نگیره😂

ولی اگ پرسید چته کامل توضیح بده دلیل رفتارتو اون حرفایی ک گفتمو بهش بگو بدون دعوا همراه با کمی ناز😜

ن چون اون موقع کاملا عادی و گرم برخورد کردی تشخیصش سخته😂 احتمال میدم ب رفتار دیشبش نگیره😂 ولی اگ ...

ن نمیگم 🙄 اصلا برام مهم نیست 

میگم وقتی میگی " مسائل زندگیم رو به کسی نمیگم "

و منو کَس خطاب میکنی ؛ ترجیح میدم در حد همون کَس بمونم

تموم 

حالا ب نظرت جواب میده؟ 🤔  اخه اونم یکم لجباز و بدقهر و لوسه زود چس میکنه خودشو 🥴🤣🤣

ببین با لجبازی و دعوا رفتار نکن ک اون بدتر لج کنه 

با سیاست و زبون بازی خرش کن ک نازتو بکشه ن اینکه تو مجبور شی ناز اونو بکشی😆

از این ب بعدم ناراحتیتو همون لحظه بروز بده ن اینکه گرم بگیری بعد یادت بیوفته🤣

ببین با لجبازی و دعوا رفتار نکن ک اون بدتر لج کنه  با سیاست و زبون بازی خرش کن ک نازتو بکشه ن ...

فعلا ک اون ناز میکنه و زیادی لوسه و منم دیگه رد دادم از ادا هاش 

عمرا نمیخوام پروش کنم 

ن نمیگم 🙄 اصلا برام مهم نیست  میگم وقتی میگی " مسائل شخصیم رو به کسی نمیگم " و منو کَس خطاب ...

اره اینو بگو 

بعد ک خاس از دلت دربیاره اونارو اضافه کن یجور ک بیشتر عذاب وجدان بگیره از رفتارش دفعه بعد بیشتر حواسشو جمع کنه😝

اره اینو بگو  بعد ک خاس از دلت دربیاره اونارو اضافه کن یجور ک بیشتر عذاب وجدان بگیره از رفتارش ...

باشه 🤣🤪

حالا تا شب انلاین نمیشم واتس اپ پی ام هم بده یدونه تیک میخوره 

فعلا ک اون ناز میکنه و زیادی لوسه و منم دیگه رد دادم از ادا هاش  عمرا نمیخوام پروش کنم

وقتایی ک رفتارت اوکی و محترمانس و تو بحثی مقصر نیستی اگ ناز کرد اصلا نازشو نکش ک پررو تر میشه فک میکنه همیشه باید نازشو بکشی و حق هرنوع برخوردی داره 

فقط وقتی ک مقصری کوتاه بیا