2777
2789
عنوان

اگه بگن ی مشکل زندگیتو بگو،اون چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 495 بازدید | 45 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مشکل پدر مادرم . یکی کارشوهرم 

دقیقا مشکل پدر مادرم

منم دارم ی جورایی

گاهی وقتا بهترین انتقام اینه که لبخند بزنی و بگذری ✨♥️ ️ دنبال دردسر نیستم و اگر باهام بد صحبت بشه سعیم رو میکنم تا به بهترین شکل جوابتو بدم که حداقل تو دلت نشکنه🧷
بیماری شوهرم.  صرع داره تازه از بیمارستان آوردمش خونه. حالش بد شد.  توروخدا دعام کنید.

ایشالا حالش از روز اولم بهتر میشه بر می گرده پیشت

پدرمم ی مدت درگیر ی بیماری بود خداروشگر خوب شد

گاهی وقتا بهترین انتقام اینه که لبخند بزنی و بگذری ✨♥️ ️ دنبال دردسر نیستم و اگر باهام بد صحبت بشه سعیم رو میکنم تا به بهترین شکل جوابتو بدم که حداقل تو دلت نشکنه🧷
چرا عزیزم

وسواس داشتم کل زندگیم الان عود کرده از وسواس شدیدم همه عقدم سر صورتم خالی میکنم گیر میدم به کوچیک ترین نقطه و میکنمش همه صوزتم دارم زخم میکنم😭😭😭😭اخرم کلی خودمو سرزنش میکنم همش با خودم دعوا دارم از وسواس کارایی میکنم که بهم اسیب میزنه دیگه تحمل ندارم

دلم بچه میخواد

ایشالا سال بعد این موقع هرچقدر بچه می خوای بغلت باشن بیای تاپیک بزنی بگی بچه ها اومدن😃

وسواس داشتم کل زندگیم الان عود کرده از وسواس شدیدم همه عقدم سر صورتم خالی میکنم گیر میدم به کوچیک تر ...

من بچه که یودم ی مدیت دستم بعد حموم پوسته پوسته می شد،حدودا ۱۴ سالگی

منم اونا رو میکنم با دندونام

انقدر کندم که دور و بر ناخونام همه قرمز بود که پوستمو کنده بودم

بعد ی مدت مامانم ی دارویی زد که بگیرم دهنم از مزه بدش دستم رو از دهنم بیرون بیارم

تا اینکه چند ماه عادت کردم بابام تهدیدم کرد اینو نمی خرم اگه بازم این کارو کنیو اینا تا خوب شدم

گفتم تو هم اگه بکنی شاید بی تاثیر نباشه