2777
2789

همگی یک یا چند مشکل داریم به هر حال تو زندگی

خودم مثلا خیلی دعوا دور و اطرافم زیاده

امیدوارم تو زندگی خودم همچین چیزی پیش نیاد😓همینطور زندگی دیگران

(ی تاپیک همدردی هست می خوام حس ادمای اطراف رو بدونم،هیچوقت تاحالا کسی باهام همدردی نکرده همینطور منم با کسی نکردم)

گاهی وقتا بهترین انتقام اینه که لبخند بزنی و بگذری ✨♥️ ️ دنبال دردسر نیستم و اگر باهام بد صحبت بشه سعیم رو میکنم تا به بهترین شکل جوابتو بدم که حداقل تو دلت نشکنه🧷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهر بد دارم

خیلی بده ی جورویی درکت می کنم

گاهی وقتا بهترین انتقام اینه که لبخند بزنی و بگذری ✨♥️ ️ دنبال دردسر نیستم و اگر باهام بد صحبت بشه سعیم رو میکنم تا به بهترین شکل جوابتو بدم که حداقل تو دلت نشکنه🧷
یه آدمی ک بودنش و نبودش مشکله

بنظرم ی جورایی دور و اطراف هر آدمی میتونه ی همچین آدمی باشه!

خیلی بده ی جورویی درکت می کنم

میشه حرف بزنی باهام داغونم از دستش الهی بمیره برام

ما هر وقت خونه جاریم رفتیم نوشابه سس کلی خرید شوهر من....جاریم زنگ میزنه ک بگیره.اونا ک بیان دست خالیییی میان خدا شاهده کلی باید کم زندگی بزارم وای از کدوم کاراش بگم من

یه صلوات بفرستین برا خوب شدن حالم  کاربری دست ۳ نفره.لایک نکنین قربون دستاتون  
میشه حرف بزنی باهام داغونم از دستش الهی بمیره برام ما هر وقت خونه جاریم رفتیم نوشابه سس کلی خرید شو ...

خب تو هم بزن به پررویی خودتو اونا اومدنی زنگ بزن برادرشوهرت لیست بده،با وقتی به شوهرت میگه چیزی بخر با خنده و شوخی بگو عزیزم ما میزبانیم یا مهمون!!!

خب تو هم بزن به پررویی خودتو اونا اومدنی زنگ بزن برادرشوهرت لیست بده،با وقتی به شوهرت میگه چیزی بخر ...

خدا شاهده بقران تو خرج خودمون موندیم....میسه حرف بزنی اروم بشم انقد جوش کردم شیرم خسک شد

یه صلوات بفرستین برا خوب شدن حالم  کاربری دست ۳ نفره.لایک نکنین قربون دستاتون