2777
2789

کسی بوده که توی نوجوونیش داروهای ضدافسردگی مصرف کرده باشه یا آشنا و دوستی رو بشناسه که از این داروها توی سنین ۱۲ تا ۱۸ استفاده کرده؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم اگه برای  خودت یاهرکس دیگه میخوای بهت توصیه میکنم اصلا سمتشون نرین منیزیم یه دوره مصرف ک ...

من تازه میخام نورتلیپتلین شروع کنم

نخورم بعنی؟

کاربر بسیار قدیمیم ک شب تاپیک زدم برا خوزستان💔 گوشی ب دست و چشم گریون خوابم برد❤صبح پاشدم دیدم کاربریه عزیز و نازنینم ب فنا رفته دلم برایت تنگ است کاربریه عزیزتر از جان💔

خوردم ، میخورم هیچ عوارضی نداشته و کاملا راضی ام و کسایی که بیخودی ازش فرار میکنن رو درک نمیکنم 

چندین نفر از این کاربری استفاده میکنن پس مچ نگیرید بعضی هاشونم از سمت مامانشون میان پس نگید تو این سایت چیکار میکنی ما خودمون روی فرزندمون نظارت داریم ممنون

من دوستم میره دکتر اما دکتره اشتباهی میاد داروی افسردگی براش مینویسه اونم مصرف میکنه یکبار که تموم میشه داروهاش میره از داروخونه دارو بگیره زنی که اونجا بوده وقتی میخواسته دارو هاشو بده از میپرسه برای مادرته اونم میگه نه برای خودمه زنه تعجب میکنه میگه حتما اشتباهی شده چون این دارو ها برای سن تو نیس بازم میره پیش دکتر انگار دکتره داروی های یک نفر دیگه برای این نوشته بوده فکر کنم آروم اروم دارو هارو کم میکنه که درست میشه اما موقعه‌ای که ول کرده بوده دوستم تعریف میکرد میگفت دست خودم نبود هی پرخاشگری میکردم ولی الان خداروشکر خوب شده