2821
2789
عنوان

هم عروس

| مشاهده متن کامل بحث + 878 بازدید | 29 پست
خو لال نباش جوابشونو بده جواب ک ندی اینا غر میشه میره تو دلت غراتو ب جون شوهرت میزنی همون لحظه ج ...

تو خواهر شوهرامو نمی شناسی کولین   انقدم دهنشون پارست نمی تونی جلوشون وایسی  شوهرمم ازشون میترسه     خواهر شوهرام بچم به دنیا اکمد یکیشون نیومدن بهش سر بزنن   بعد شوهرم هر دفع راه دوری میره خونشون متدرش وخواهرش پرش می کنن میگن زنت نمیزاره بیای شوهرمم واسه اینکه  نشون میده به حرف زنش نیست کارای اونارو می کنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از چی میترسی تو هم آدمی نزار تو دلت کینه باشه اون موقع بعد ی مدت خودت اذیت میشی 

اگه یه  جوابشونو بدم    که زنگ میزنن خونوادم    پدرمم  اگه منو کشتنم می گه عیب نداره اگه من یکیو ناراحت کنم  تشنج می کنه 

تو خواهر شوهرامو نمی شناسی کولین   انقدم دهنشون پارست نمی تونی جلوشون وایسی  شوهرمم ازشون ...

میدونم چی میگی عزیزم من ۱۸ سالمه و نامزدم خودشم راهمون دوره با شوهرم وقتی پیش همیم خیلی خوبیم وقتی پیش منه حرف حرف منه اصلا بحث نمیکنیم ۳خاهر شوهر دارم یکیش بچس و نا تنی نامادری هم داره مادر خودش فوت شده اونجا خیلی سیاست دارن پرش میکنن اونم زورش ب من میرسه ولی الان ۸ماهه ک نامزدیم اصلا کینه ب دل نمیگیرم با شوهرم میگم میخندم خیلی هم احترام میزارم ولی نمیزارم جلوروم حرفی بزنن خیلی موادبانه جواب میدم 

منم قبلا همینجوری بودم چن بار که جوابشونو دادم دیگه حدشونو فهمیدن الان دیگه میترسن بهم متلک بندازن ...

چطور خودتو عوض کردی من میان تو خونم بهم تیک میندازن    مادر شوهرم میشه پسرم گناه داره تو گرما داره زحمت می کشه اگه مریض باشی می گه شما که بیکار تو خونه بودین چطور مریض می شین   بعدم به پسرش می گه منو ببر اینو منو ببر اونور گرم نیست اون موقع

توهم بگو خودتو بالا بگیر بابام اینکارو کرد فلان چیز خرید انقد پول دادم فلان خریدم مثل خودشون باش

اگه بفهمن من ریالی ازشوهرم گرفتم انقد ناراحت می شن میگن پسرمون کار گر سادست بیچاره پسرمون اخم و تخم

من شوهرم واس خاهراش زیاد خرج میکنه هیچی نمیگم ولی تو وقتش یجوری جوابشو میدم ک دیگ جای حرف باقی نمیمونه خیلی دوسش دارمااا خیلییی حتی بخاطرش ۱هفتس با مامانمم حرف نمیزنم ولی خودمو کوچیک نمیکنم

چطور خودتو عوض کردی من میان تو خونم بهم تیک میندازن    مادر شوهرم میشه ...

بگو مادرجون من تو خونه هم ک باشم زحمت میکشم

شما اگه مریض نمیشین خب دلیل داره دیگه

بعد یه مکث بکن و یه نگاهی بهش بنداز بگو کاش منم میتونستم تو خونه بخورم و بخوابم و سالمم باشم

تو خواهر شوهرامو نمی شناسی کولین   انقدم دهنشون پارست نمی تونی جلوشون وایسی  شوهرمم ازشون ...

بذار کولی بده شوهرت

یه جایی خودش میفهمه نباید اینکارا رو کنه

با آدم پاچه ورمالیده باید عین خودش بود

جیغ زد تو بلندتر جیغ بزن

فحش داد تو بدترشو بده

یه جایی دیگه دهنشونو میبندن

اینا میدونن ازشون میترسی دور برداشتن

اسی رفتم همه ی تاپیک هاتو خوندم اتفاقی تو تاپیک نذر نمک که تو گوگل سرچ کردم دیدمت،خیلی آدم معتقدی هستی ولی نسبت یه اطرافیانت بدبین و دل سیاهی شاید علت قبول شدن دعاهاتون این باشه،سعی کن عمیقا اطرافیانت رو دوس داشته باشی و بهشون محبت کن،برای کم سو بودن چشمات از اعماق وجودم دعا کردم

2790
2823
2791
2779
2792