2777
2789
عنوان

هم عروس

854 بازدید | 29 پست

سلام یه هم عروس دارم با رفتارش خیلی ناراحتم می کنه مثلا وقتی می ری خونشو یه بار سر بچه داد میزنه یه بار با شوهرش ناراحتی در میاره     به خاطر این رفتارش نزدیک ۷ ماه خونشون نرفتم    بعد خودشو شوهرش با بچها اومدن خونمون   منم از دم در ازشون استقبال کردم  بعد یه هفته رفتم خونشون نیم ساعت قبلش زنگ زدیم میخوایم بیایم  بعد نیم ساعت رفتیم خونشون خودشو شوهرش تو پذیرای نشسته بودن   تا من وارد شدم  پاشود رفت تو آشپز خونه و هر بار که  می بینه هی از آدمی که باهاش قهرم صحبت می کنه   تو عروسی می دونم رفتارش چطوره زیاد نزدیکش نمی شم تز عمد میاد نزدیک من بهم میگه لباسات خوب میستن و روشو اونور می کنه   چی کارش کنم   انقدم با شوهم گرم میگیره   فقط چشم نداره منو ببینه    میشه چند تا سیاست یادم بدین اخه فکر می کنم خیلی سادم  تو خونه بابامم  همینطور بودم هر کی هر جور دلش میخواست با مادرم و خودمو خواهرم رفتار می کرد اگه جوابشونو میدادیم داداشای نکبتم  همش همونو بهونه میکردن تا خونه رو واسمون جهنم کنن  الان که ازدواج کردمم  باز شوهرم همش میگه تو عاقلی کن  اون دفع عید بود رفتم خونه  مادر شوهرم اینا واسشون یه بسته قنادی با یه رو سری بردم انقد بهم بی احترامی کردن اگه یه حرفی می زنم با تشر جوابمو می دادن نه مادر شوهرم نه خواخر شوهرم پیشم ننشستن همش خودشونو مشغول نشون می دادن  که پیش من نشی نن خواهر شوهرمم تو آشپز خونه داشت غدا درست می کرد انقد تنهای غر میزد و سر سفره که نشسته بودین  با حالت بدی بهم گفت بشین بعد به بچت عدا بده    کاری کرد که یه لقه غدا نخوردم و ضرفارو از جلوشون برداشتم بردم شستم    همشونم جلو چشم شوهرم  انجام دادن الان شوهرم میگه خونواده من منظوری نداشتن  تو بد برداشت می کنی آدم ندیدی تا حالا براهمین زود ناراحت می شی   تو دیونه ای   مادر شوهرم میگفت میخوام دخترتو شوهر بدم اگه مامانش بازیش نده دخترم یه سال می کن بد شوهرم میگه  منظور نداره شوهرم میگه اونا خونادمم پشتشونو هیچ وقت به تو نمی دم   اگه ناراحتی وسایلتو بردار گمشو از خونم  اونوقت تازه عروس بودم بعد شش ماه خونواده شوهرم مارو فرستادن کرایه نشینی   میومدن تو همون خونه می گفتن اگه سهمتونو میخواین باید ازمون نگهداری کنی کنیزیمونو کنی   اونوقت هرچی طلا داشتم فروختمشون  و خونواده بابام ۵۰ ملیون بهمون قرضی دادن  تا این خونه رو خریدیم برادر شوهرمم کمک کرد خونواده شوهرمم ۴۰ ملیونی کمک کردن الان تقی به توقی میخوره میگه گمشو برو بیرون من خونم آمادست  هر جا برم منتمو می کشن هر چیم واسم میخره یه روسزس سرم ببینن مادرو دختر باهام همون روز بد میشن بعدم میگن منظور ندارم  چی کلر کنم  نکنه همش مشکل از من باشه اونا واقعا منظوری نداره 

همون ۶ ماه بعد عروسیت باید طلافگق میگرفتی ‌

اینا تو رو ادم حساب نمیکنن . 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انقدر اهمیت نده تمرین بیخیالی کن خودتو بزن ب اون راه ک با من نیستید یا نمیفهمی با تو هستن 

اهمیت ندم همش به شوهرم می گن بچه رو بیار ببینیم   بچه رو هم که می بینن هزار ایراد ازش می گیره میگن بلد نیستی ازش نگه داری کنی تو هخونه خودم حق دخالت ندارم اما خواهر شوهرام برادر شوهرام ازاد هر طور دلشون میخواد دخالت کنن   

بنظرم بهشون فکر نکن و اهمیت نده هرچی هم میگن ب خودت نگیر تو دلت فوش بده دلت خنک بشه اون لحظه و دیک ب ...

به خدا قسم سخته من به خاطر بی احترامی که تو عید بهم کردن نزدیک ۴۰ روز بود شب و روز همش دلهره ودل شوره دارم  و همش عصبی و خود خوری می کردم    تازه بهتر شدم

با اونا مشکل داری با شوهرت بد نباش پیش شوهرت اتفاقا ازشون تعریف کن پشت باهاشون بد باش ولی پیش شوهرت بگو بخند احترام بزار اون موقع شوهرت حق و ب تو میده ولی نزار اونا باهات بد باشن خودتو دست کم نگیر