2777
2789
نمی‌دونم والا  آخرین بار ۲۸ هفته رفته بودم سفالیک بود ، هفته ی بعد میرم ببینم چیه دعا دعا میک ...

شرایطمون مث همه😂شهر شما چقدره اختیاری؟ما بیمه تکمیلی داریم اما خب نمیدونم باز چقد میشه

خنده را معنی ز سر مستی نکن، آنکه میخندد غمش بی انتهاست🙂🍃🕊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ده تومنننن مگه میخوان چیکار کنن😑

🤷‍♀️الله اعلم من زنگ زدم پرسیدم از بیمارستانی ک دکترم میره خصوصیه گفت ۹.۱۰ تومن هزینه سزارین(دیگه نمیدونم اختیاری رو گفت یا اجباری)طبیعی هم گفت ۵۰۰تومن با سزارین فرق داره😂خلاصه الان بعد عید تعرفه جدید هم اومده

🤷‍♀️الله اعلم من زنگ زدم پرسیدم از بیمارستانی ک دکترم میره خصوصیه گفت ۹.۱۰ تومن هزینه سزارین(دیگه ن ...

حالا سزارین دکتر یه غلطی میکنه ولی انصافا طبیعی همش گردن مادر بدبخته دکترا هیچ کمکی نمیکنن پول چیو میگیرن

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا
حالا سزارین دکتر یه غلطی میکنه ولی انصافا طبیعی همش گردن مادر بدبخته دکترا هیچ کمکی نمیکنن پول چیو م ...

همونو بگو😐😐😐خیلی زور میاد به آدم بخدا🥴

شرایطمون مث همه😂شهر شما چقدره اختیاری؟ما بیمه تکمیلی داریم اما خب نمیدونم باز چقد میشه

بیمه ی مام تکمیلیه ولی چون بچه اولمونه، اگه اجباری باشه فقط میده 

اجباری چهار تومن 

اختیاری ده تومن

😅😅 خیالت راحت بچت بریچ نمیشه باید خرج کنی  حالا چرا طبیعی نمیخای طبیعی که بهتره

نگووووو😭ایشالا ک میشه.راستشو بخای جفتشم واسم وحشتناکه😂اما خب سزارینو ترجیح میدم

بیمه ی مام تکمیلیه ولی چون بچه اولمونه، اگه اجباری باشه فقط میده  اجباری چهار تومن  اختی ...

الان تازگی ها یکی از فامیلامون تو همین بیمارستان ک میگم زایمان کرده ۴تومن داده دکتر براش نوشت بچه بریچه😶😶کاش دکتر منم قبول کنه بنویسه اینجوری