2821
2789

معمولا بریچ میگن بنظرتون میچرخه سفالیک شه؟

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اخه من میخام سزارین بشه خودش😂

😂سزارین اختیاری بکن چون اگه بیمارستان ناشی بری بچه بریچم طبیعی میارن

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا
😂سزارین اختیاری بکن چون اگه بیمارستان ناشی بری بچه بریچم طبیعی میارن

اختیاری ۱۰ تومنه.همون بیمارستان خصوصی میره دکترم فقط.سزارین اجباری بشه میرم همونجا

خنده را معنی ز سر مستی نکن، آنکه میخندد غمش بی انتهاست🙂🍃🕊
الان واسه شما چیه؟

نمی‌دونم والا 

آخرین بار ۲۸ هفته رفته بودم سفالیک بود ، هفته ی بعد میرم ببینم چیه

دعا دعا میکنم بریچ شه بلکه برم سز اجباری 

طبیعی اصلاااا نمیتونم فکرشو بکنم ،پول اختیاری هم ندارم 😂😂😂😂😂😂😂

اختیاری ۱۰ تومنه.همون بیمارستان خصوصی میره دکترم فقط.سزارین اجباری بشه میرم همونجا

ده تومنننن مگه میخوان چیکار کنن😑

2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز