2777
2789
نمی‌دونم والا  آخرین بار ۲۸ هفته رفته بودم سفالیک بود ، هفته ی بعد میرم ببینم چیه دعا دعا میک ...

شرایطمون مث همه😂شهر شما چقدره اختیاری؟ما بیمه تکمیلی داریم اما خب نمیدونم باز چقد میشه

خنده را معنی ز سر مستی نکن، آنکه میخندد غمش بی انتهاست🙂🍃🕊

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ده تومنننن مگه میخوان چیکار کنن😑

🤷‍♀️الله اعلم من زنگ زدم پرسیدم از بیمارستانی ک دکترم میره خصوصیه گفت ۹.۱۰ تومن هزینه سزارین(دیگه نمیدونم اختیاری رو گفت یا اجباری)طبیعی هم گفت ۵۰۰تومن با سزارین فرق داره😂خلاصه الان بعد عید تعرفه جدید هم اومده

🤷‍♀️الله اعلم من زنگ زدم پرسیدم از بیمارستانی ک دکترم میره خصوصیه گفت ۹.۱۰ تومن هزینه سزارین(دیگه ن ...

حالا سزارین دکتر یه غلطی میکنه ولی انصافا طبیعی همش گردن مادر بدبخته دکترا هیچ کمکی نمیکنن پول چیو میگیرن

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا
حالا سزارین دکتر یه غلطی میکنه ولی انصافا طبیعی همش گردن مادر بدبخته دکترا هیچ کمکی نمیکنن پول چیو م ...

همونو بگو😐😐😐خیلی زور میاد به آدم بخدا🥴

شرایطمون مث همه😂شهر شما چقدره اختیاری؟ما بیمه تکمیلی داریم اما خب نمیدونم باز چقد میشه

بیمه ی مام تکمیلیه ولی چون بچه اولمونه، اگه اجباری باشه فقط میده 

اجباری چهار تومن 

اختیاری ده تومن

😅😅 خیالت راحت بچت بریچ نمیشه باید خرج کنی  حالا چرا طبیعی نمیخای طبیعی که بهتره

نگووووو😭ایشالا ک میشه.راستشو بخای جفتشم واسم وحشتناکه😂اما خب سزارینو ترجیح میدم

بیمه ی مام تکمیلیه ولی چون بچه اولمونه، اگه اجباری باشه فقط میده  اجباری چهار تومن  اختی ...

الان تازگی ها یکی از فامیلامون تو همین بیمارستان ک میگم زایمان کرده ۴تومن داده دکتر براش نوشت بچه بریچه😶😶کاش دکتر منم قبول کنه بنویسه اینجوری