2777
2789
عنوان

بوتاکس کنم چشمم بازتر میشه؟

886 بازدید | 14 پست

من چشمام کمی بی حاله پف نداره خوابیده هم نیست فقط بیحالته بوتاکس تاثیری روی حالت چشمم میزاره؟

دیگران با ما آنگونه رفتار میکنند که ما به آنها اجازه داده ایم

لیفت انجام بده 

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره عزیزم برای منم همینطور هست ، فقط به دکترت تاکید کن  از وسط هر کدوم از ابروهات تزریق کنه که بره بالا، ترمیم رو هم حتما برو توی ترمیم حواست باشه بجای بوتاکس الکی آب مقطر ازریق نکنن

سلام خانم های نازنین خواهشی داشتم🫠 فقط زمانی که میخواید بهم پیام خصوصی بدید بهم درخواست دوستی بدید چون بعد از پیامهاتون من لغو دوستی رو میزنم دوست ندارم ناراحت بشید 🥰🥰🥰🌸🌸🌸
اره عزیزم برای منم همینطور هست ، فقط به دکترت تاکید کن  از وسط هر کدوم از ابروهات تزریق ک ...

عزیزم شما راضی هستی؟مگه خودم میتونم به دکتر بگم ؟

سخته؟میشه یکم توضیح بدی ؟من افتادگی پلک ندارم فقط  چشمام ریز و بی حالته

سخت نبود کلا سه چهار روز مراقبت زیاد می خواست و تا ده روزم مراقبت کمتری لازم بود بعد از کشیدن بخیه همه چی اوکی میشه با بی حسی انجام میشه یا خواب مصنوعی به مدت نیم ساعت 

من اذیت نشدم نتیجه رو هم دوست داشتم البته پلکم افتاده بود اما خیلی ها رو دیدم برای بی حالت بودن چشماشون انجام می دادن بعضیا با متخصص زیبایی عمل می کنند بعضیا با چشم پزشک من خودم با چشم پزشک عمل کردم

سخت نبود کلا سه چهار روز مراقبت زیاد می خواست و تا ده روزم مراقبت کمتری لازم بود بعد از کشیدن بخیه ه ...

ممنون عزیزم

عزیزم باید بری پیش متخصص پوست و مو الان خیلی متد های زیادی اومده اون بهتر میتونه تشخیص بده کدومش رو انجام بدی برات بهتره.

توی تهران اگه هستی میتونی بری پیش دکتر سارا لطفی من پیشش تزریق بوتاکس انجام دادم ولی واسه پیشونی. ان آدرس سایتشه شماره و آدرس هم توش هست

https://drsaralotfi.com/